bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,904.00 2.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,581.04 2.27%
bnb
BNB (BNB) $ 587.91 0.46%
solana
Solana (SOL) $ 190.04 2.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.625091 2.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.650654 1.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.221196 10.74%

Reuters’ın Manşeti Bitcoin Blokunda Yer Aldı

reutersin manseti bitcoin blokunda yer aldi

En eski kripto para madencilik havuzlarından biri olan Slush Pool, Reuters’ın Bitcoin manşetini Bitcoin blokuna yazdı. Bitcoin’in 659678. blokunda yer alan mesajda, uluslararası haber ajansı Reuters’ın 1 Aralık tarihli aşağıdaki manşeti yer aldı:

“Dolar, ABD’nin teşvik umutlarıyla birlikte çakılırken, Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.” 

Fiat Karşıtı İdeolojiyi Yansıtan Gizli Mesajlar

Blokzincirine gizli mesajlar yazma geleceği yeni değil. Bu gelenek, Bitcoin’in gizemli yaratıcısı Satoshi Nakamoto tarafından başlatılmıştı. Nakamoto, ilk Bitcoin blokunda The Times’ın 3 Ocak’ta yayınlanan ünlü manşetine yer vermişti. Manşette ise Şansölyebankalar için ikinci kurtarma paketinin eşiğinde ifadesi yer alıyordu.

Geçtiğimiz aylarda, Bitcoin halving olayı gerçekleşmeden önceki son bloka da mesaj yazılmıştı. Bu mesaj da fiat karşıtı geleneği The New York Times’ın 2 Nisan tarihli manşeti ile sürdürmüştü:

“Fed’in 2.3T dolar enjeksiyonu ile 2008 krizindeki desteğini de aşmış durumdayız.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala