Reuters’ın Manşeti Bitcoin Blokunda Yer Aldı

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

En eski kripto para madencilik havuzlarından biri olan Slush Pool, Reuters’ın Bitcoin manşetini Bitcoin blokuna yazdı. Bitcoin’in 659678. blokunda yer alan mesajda, uluslararası haber ajansı Reuters’ın 1 Aralık tarihli aşağıdaki manşeti yer aldı:

“Dolar, ABD’nin teşvik umutlarıyla birlikte çakılırken, Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.” 

Fiat Karşıtı İdeolojiyi Yansıtan Gizli Mesajlar

Blokzincirine gizli mesajlar yazma geleceği yeni değil. Bu gelenek, Bitcoin’in gizemli yaratıcısı Satoshi Nakamoto tarafından başlatılmıştı. Nakamoto, ilk Bitcoin blokunda The Times’ın 3 Ocak’ta yayınlanan ünlü manşetine yer vermişti. Manşette ise Şansölyebankalar için ikinci kurtarma paketinin eşiğinde ifadesi yer alıyordu.

Geçtiğimiz aylarda, Bitcoin halving olayı gerçekleşmeden önceki son bloka da mesaj yazılmıştı. Bu mesaj da fiat karşıtı geleneği The New York Times’ın 2 Nisan tarihli manşeti ile sürdürmüştü:

“Fed’in 2.3T dolar enjeksiyonu ile 2008 krizindeki desteğini de aşmış durumdayız.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

512x512

Yazar: BTCHaber

CoinTR topluluk odaklı etkinliklerine WIF ödüllü Launchpool ile başladı!

Bitcoin’de Eylül başından bu yana kaydedilen %9’luk yükseliş, kripto para piyasalarında yükseliş beklentilerini kuvvetlendirdi. Bu kapsamda yatırımcı heyecanını daha da artırmak isteyen yerli kripto para borsası CoinTR, 5.000 WIF ödül havuzlu Launchpool etkinliğini duyurdu.   ABD merkez bankası Fed’in 50 baz puanlık faiz indirimi sonrası güç kazanan Bitcoin, Çin’in kapsamlı parasal teşvik paketinin desteklediği Asya piyasalarının ...

Bağlantıyı kopyala