bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,550.49 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,987.59 1.08%
bnb
BNB (BNB) $ 598.18 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 144.88 1.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512835 2.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452512 1.82%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147957 1.23%

Render Token (RNDR) Nedir?

Render token RNDR nedir

Render token (RNDR), blockchain teknolojisini kullanan merkezsiz bir grafik işlemci gücü platformudur. Blockchain ağlarının işlevsel kalabilmesi için ihtiyaç duyulan enerji ve hesaplama gücü bu proje ile ilgililere eriştiriliyor. Render token ekibi ortaya koydukları hizmet sayesinde dijital gelişim sürecine katkıda bulunduklarını ifade ediyor. Defi, NFT ya da metaverse gibi alanların son günlerde hızla gelişiyor oluşu bazı ihtiyaçların da ortaya çıkmasına neden oldu. Bahsi geçen alanlarda hizmet verecek platformlar oldukça fazla oranda enerjiye ve hesaplama gücüne ihtiyaç duyuyor. Geliştiriciler bu ihtiyacı karşılamak için gerekli olan donanımlara her zaman kolaylıkla ulaşamayabiliyor. Render token (RNDR) projesi blockchain teknolojisinden faydalanarak bu tür ihtiyaçlara yanıt vermek için dağıtımlı grafik işlemcili çözümler sunuyor. Bu içerik boyunca Render token platformundan ve bu platformun kripto para piyasasına kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca bu platformda kullanılan kripto para RNDR token ile ilgili olarak da birtakım ilgi çekici bilgileri burada paylaşacağız.

Render token (RNDR), GPU hesaplama gücüne ihtiyaç duyan tüm kullanıcıları destekleyen bir platformdur. Bu platformu kullanan tüm taraflar ihtiyaç duydukları GPU ürünlerini kiralayabiliyor. Render token isteyen kullanıcılarına madencilik ortaklarıyla birleşme imkanı da veriyor. Render token (RNDR), Ethereum (ETH) blok zincirinin üzerine inşa edilmiş dağıtımlı bir GPU oluşturma ağıdır.

Render token

Render Token (RNDR) Ne Zaman Çıktı?

Render token (RNDR) ağı kullanıcılarının ihtiyaçlarını ilk günden beridir büyük bir verimlilikle karşılıyor. 2017’de piyasaya sürülen RNDR, aynı yılın ekim ayında ilk halka açık token satışını gerçekleştirdi. Ardından bu token satışını Ocak 2018 – Mayıs 2018 arasında süren özel bir satış etkinliği izledi. Özel satış etkinliğinde projeyi erken benimseyenler, beta node operatörleri ve ekosistemdeki kullanıcılar kendilerine sunulan olanaklardan faydalandı. Bu taraflar platformun geliştirilmesi sürecine de etkin şekilde dahil edildi.

Ana şirket OTOY tarafından desteklenen RNDR ekibi, dünyanın her yerinden faaliyet veren bir ekibe sahip. Esasında projenin Los Angeles merkezli olduğunu görüyoruz. Render token (RNDR) danışma kurulu, Ari Emanuel (WME’nin Kurucu Ortağı ve Eş CEO’su), JJ Abrams (Bad Robot Productions Başkanı ve CEO’su) ve Brendan Eich (Kurucu ve CEO, Brave Software ve BAT) gibi endüstri liderlerinden oluşuyor. Bu isimler sahip oldukları deneyimlerle Render token projesine yön veriyor.

Render Token (RNDR) Fiyatı Nedir?

Render Token (RNDR) fiyatı ile ilgili bilgilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. RNDR ekibi projelerinin topluluğa tanıtılması için detaylı bir tanıtıcı evrak hazırlamamış. Ancak piyasa izleme platformlarında ve projenin web sayfasında kullanıcıların ihtiyaç duyduğu bilgilerin çoğuna rastlamak mümkün. Bu veriler göre Render token’lerden toplamda 536 milyon 870 bin 912 adet arz edilecek. Bu miktarın şimdiye dek yaklaşık %35’inin dolaşıma dahil edildiğini görüyoruz. %35’lik oran ise neredeyse 183 milyon RNDR token’e karşılık geliyor. Belirtilen bilgilerden yola çıkarak piyasaya halen yeni RNDR token’lerin dahil olması teknik olarak mümkün görünüyor.

RNDR token

Render Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Render token [mcryptocoin=”RENDER” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. Render token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”RENDER” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. Render token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”RENDER” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”RENDER” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Render Token Kaç Dolar?                      

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Render token [mcryptocoin=”RENDER” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle Render token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 7,8 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Render token yılın en düşük seviyesini ise 0,13 dolarla belirledi.

Render Token (RNDR) Nasıl Çalışmaktadır?

Render Token (RNDR) ekosisteminde belirli unsurlar yer alıyor ve faaliyetler bu unsurlar ekseninde gerçekleştiriliyor. Ekosistemin ilk unsuru olarak geliştiricileri gösterebiliriz. Daha sonra node operatörleri geliyor. Ekosistemin içerisinde OctaneRender adı verilen bir GPU yazılımı da yer alıyor. Render token, kripto para alanında faaliyet verecek kullanıcıları ihtiyaç duydukları hesaplama gücüyle buluşturuyor. Ekosistemde yer alan GPU birimleri kullanıcılara ihtiyaçları hususunda yardımcı oluyor. GPU sahipleri, OctaneRender kullanarak kullanıcılara yardımcı olmak için GPU’larını Render Ağı’na bağlıyor. Kullanıcılar, ihtiyaçları için ilgili kişilere Render token gönderiyor. Platformu çalıştıran şirket de ekosistemdeki işlemlerden yüzde alıyor.

RNDR

GPU sahipleri, boşta kalan GPU’larını Render token ağına kaydettirdikten sonra “Node operatörleri” haline geliyorlar. Bu sayede kullanıcıların bu süreçten RNDR token’leri kazanabilmeleri mümkün hale geliyor. Render token projesinin web sayfasında yer alan verilere göre platformun sahip olduğu sanal dünya gün geçtikçe daha hızlı bir şekilde büyüyor. Ağın ölçeklenebilir oluşu kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılama konusunda iyi bir imkan sağlıyor. Platformda kullanıcıların ihtiyaç duyacakları bütün durumlar göz önünde bulundurulmuş. Kullanıcıların dijital haklarını yönetmek konusu da ekip tarafından ayrıca değerlendirilmiş. Render token (RNDR), grafik işlemci birimlerinin sağladığı hesaplama gücünü merkezsiz ekonomi modellerindeki varlıklara dönüştüren türünün ilk örneği bir projedir. Platformun web sayfasında kullanıcıların bu konuda akıllarına gelebilecek her türlü soruya yanıt verilmiş.

Render Token (RNDR) Nasıl Satın Alınır?

Render token (RNDR) çok sayıda kripto para borsası üzerinden temin edilebilir. Binance, KuCoin, Gate.io, Huobi Global, Crypto.com, Uniswap ya da Bybit bu borsalardan yalnızca birkaçı. BTC, BUSD, USDT ile Binance kullanıcılarının RNDR satın alması mümkün.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala