bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,939.13 5.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.97 3.88%
bnb
BNB (BNB) $ 591.23 3.55%
solana
Solana (SOL) $ 147.50 4.45%
xrp
XRP (XRP) $ 0.536281 2.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470669 3.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160153 17.39%

Quantum DrBIO: Blockchain tabanlı yenilikçi buluş ve tedavi platformu

sağlık blockchain quantum DrBIO

Son dönemde blockchain teknolojisi hayatımızın her alanında varlığını hissettiriyor. Bu noktada Quantum DrBIO, buluşların hayata geçirilmesinden ve küresel yayılmasından sorumlu olan blockchain tabanlı bir işletme platformu olarak dikkat çekiyor. Quantum DrBIO, DrBIO isimli kripto para birimiyle piyasadaki varlığını sürdürüyor.

Blockchain, farklı sektörlerde ve yapılarda kullanım imkanı buluyor. Bu sektörlerden birisi ise sağlık alanı oldu. Quantum DrBIO, sağlık alanında genişleyen blockchain’i kullanıcılara benimsetiyor. Proje, buluşların ortaya çıkmasında ve küresel olarak kabul görmesinde büyük bir sorumluluk üstleniyor.

Quantum DrBIO, blockchain ve sağlık sektörünün birleşiminde rol oynuyor

Blockchain üzerinde inşa edilen Quantum DrBIO, sağlık, çevre ve enerji alanlarında yedi buluşu tespit ederek bunları blockchain ile harmanladı. Bu yedi buluşun, dünya genelinde benimsenmesi ve ticaret hacmine sahip olması amacıyla gerekli hukuki, teknik ve bilimsel düzenlemeler hayata geçiriliyor. Quantum DrBIO, buluşları, blockchain ile harmanlayarak platforma dahil ediyor.

Platforma dahil edilen bu yenilikler, “Geliştiriciler” olarak bilinen ortaklık sayesinde global pazarda tanıtılıyor. Bu, her yeniliğin ticari gelir elde etme potansiyelini gündeme taşıyor. Diğer taraftan, ticari faaliyetler karşılığında DrBIO ihracı da teşvik ediliyor. DrBIO kullanımı, yenilikçi teknolojilerin kullanımıyla sağlanır, bu da dolaşımdaki kripto paraların yakılmasına ve yenilikleri kullanan geliştiricilerin maliyetlerini minimize etmelerine yardımcı olur. Bu sayede, dolaşımdaki DrBIO miktarı dengeleniyor.

Quantum DrBIO, buluşları global ortama taşıyor

Buluşları teknolojiyle birleştirip globale tanıtan Quantum DrBIO, proje ekosistemini de emin adımlarla inşa ediyor. Proje, DrBIO token için gerçekçi ve organik bir değer yapısı oluşturmaya ve ekosistemin DrBIO üzerinden işlemesine odaklandı.

Quantum DrBIO’nun platformunda bulunan her bir buluş, ekosistem altında “pırlanta” olarak ifade ediliyor. Yedi farklı işletme, yedi pırlanta ile dikkat çekiyor. Akıllı sözleşmelerin oluşturulması da bu duruma bağlı olarak biçimlendiriliyor.

Platformda yer alan ilk iki pırlanta, sağlık alanında ödüllü bir biyoteknoloji buluşu olan Quantum Sinyali Tedavisi ile sergileniyor. Bu buluş insanlık için hayati bir öneme sahip olan tüm virüsler ve bakteriler üzerinde etkili bir tedavi teknolojisi sunuyor. Tedavinin ilk etabında, insan ve hayvanlarda tedavisi olmayan hastalıklara yoğunlaşıldı. İlk pırlantanın yöneticisi olan Vetbiotech Biyoteknoloji A.Ş, 2023 yılının ilk çeyreğinde hayvan tedavilerine başladı. İkinci pırlantanın yöneticisi olan AVB Biyoteknoloji A.Ş, 2024 yılı içinde insanlarda salgın hastalıkların ve ölümcül hastalıkların tedavilerine başlamayı hedefliyor. 

Bu iki ekosistemdeki ortaklar, sağlık sektöründeki profesyoneller ve sağlık kuruluşlarıdır. Ödüllendirme metodu, Quantum Sinyali Tedavisi ile gerçekleştirilen tedaviler sonrasında verilen “Hayat Kurtar” bonusu olarak belirlendi.. Yani her tedavi edilen hastalık için, ilgili sağlık profesyoneli DrBIO bonusu alabilecek. Ödül almak için gereken hastalık ve tedavi verileri, akıllı sözleşmeler ile belirlenen kripto para ihracını tetikleyecek.

Quantum DrBIO blockchain’i, 2023’te Quantum Bilimsel Yatırımlar Ltd. tarafından inşa edildi. İlk değerli taş ekosistemi Vetbiotech’e, ikinci değerli taş ekosistemi ise AVB’ye ait durumda. Yeni projeler için Health Tech Yatırım Fonu oluşturulmuştur. Global MD Portföy ise bu fonun yönetimini üstleniyor.

Quantum DrBIO, geleneksel ICO aracılığıyla fon toplama yöntemini benimsemiyor. Diğer taraftan proje, merkeziyetsiz kripto borsası olan Uniswap’ta sınırlı sayıda kripto arzıyla yapılanmayı planlıyor. Quantum DrBIO, bu yılın sonuna doğru merkezi borsada listelenmeyi hedefliyor. Listeleme sonrası, projenin üçüncü ve dördüncü pırlanta ekosistemleri duyurulacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala