bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,858.38 2.88%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,178.50 1.74%
bnb
BNB (BNB) $ 600.33 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 151.81 4.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532062 3.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475911 6.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153558 5.16%

PwC Kripto Başkanı Dubai’de Dijital Varlık Fonu Kurdu

pwc kripto baskani dubaide dijital varlik fonu kurdu

Dijital para endüstrisi, birçok şirketin gelecekteki vizyonuna hizmet etmek ve yenilikler getirmek için oldukça sıkı bir şekilde takip ediliyor. Bununla birlikte birçok kripto para şirketi faaliyetlerini genişletmeye ve yeni teknolojileri şirket bünyesine katmaya başladı. Bu kez PwC kripto başkanı Dubai’de dijital varlık fonu kurdu.

PwC Kripto Başkanından Dijital Varlık Fonu

Çok uluslu profesyonel hizmetler ağı PwC‘nin küresel kripto başkanı Henri Arslanian, Dubai’de bir dijital varlık fonu kurmak için şirketteki görevinden ayrıldı.

pwc kripto baskani dubaide dijital varlik fonu kurdu

Henri Arslanian Financial Times‘a verdiği demeçte, Dubai’nin “kripto açıklığının” kapatmak için dijital varlık fonu kurmak için çalışmaya başladığını aktardı. Nine Blocks Capital Management‘ı şehirde geçici düzenleyici onayı aldığını görünce burada bir fon kurmaya karar verdiğini dile getirdi.

Hong Kong merkezli bir hedge fonu olan Nine Masts Capital’den 75 milyon dolar alacak olan dijital varlık fonu, Cayman Adaları’ndan üç portföy yöneticisi de bu konumda görevlendirildi.

Fonun Dubai’de olması, Dubai’nin gelecekte bir kripto merkezi olarak öne çıkmasıyla ilgili olduğu belirtildi.

Arslanian, “Hong Kong bizim için doğal bir yuva olacak” diye konuştu.

Bundan sonra PwC’de kıdemli danışman pozisyonunda olacağını belirten Arslanian, şimdiden Dubai’ye taşındığını söyledi. Fonun daha sonra Asya’da bir üs olarak ekleyebileceğini sözlerine ekledi.

Dubai, kriptonun büyük katılımcılarına kapılarını açıyor. Geçtiğimiz yıl, Binance Dubai’deki düzenleyicilerden bir Sanal Varlık Lisansı aldığını duyururken, FTX ise Dubai’de faaliyet göstermesinin onaylandığını duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala