bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,785.97 2.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.19 2.46%
bnb
BNB (BNB) $ 583.66 2.68%
solana
Solana (SOL) $ 186.77 2.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.629922 2.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.653483 1.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.221442 20.71%

PSG Token (PSG) Nedir?

PSG token PSG nedir

PSG Token (PSG) Paris Saint German spor kulübünün taraftarları için oluşturulmuş bir kripto paradır. Socios.com platformu tarafından tasarlanan bu kripto para kullanıcılarına finansal hizmetler sunuyor. PSG token’leri taraftarlar için cazip bir kripto para haline getiren özellikse yönetime dahil olabilme kabiliyetinden ileri geliyor. Buna göre PSG token sahibi olan taraftarların kulübün alacağı bazı kararlarda söz sahibi olabilmesi mümkün hale getirilmiş. Kulüp alacağı bazı kararlarda PSG token sahiplerinin oylama yapmasına imkan veriyor. Bunu Socios.com platformu üzerinden gerçekleştiriyorlar. Bu içerik boyunca PSG token’lerden ve ekosisteme kazandırdıklarından bahsediyor olacağız . Ayrıca Chiliz (CHZ) coin’lerle bilinin Socios.com platformuna yönelik belirli verilere de bu içerikte yer vereceğiz.

Socios.com platformu kripto para piyasasına yepyeni bir fikri getirdi. Plaform çeşitli taraftar token’leri hazırlayarak futbol severlerin tutkusunu, blockchain’in yenilikçi dünyasıyla buluşturdu. Barcelona token (BAR) gibi farklı kripto para projelerinin de gerçekleştiğini söylememiz gerekiyor. Socios.com platformu Türk kripto para topluluğunda da oldukça popüler hale geldi. Platformun kripto parası Chiliz (CHZ) işlemlerine başladığı ilk andan itibaren hızlı bir yükseliş kaydetmeyi başardı. Bu yükseliş ülkemizdeki kripto para meraklılarının da ilgisini çekmişe benziyor. Platformun sunduğu taraftar token’ler kripto para meraklıklarının ve spor severlerin dikkatini çekiyor. PSG token de platformun sunduğu kripto paralar arasında yer alıyor. PSG token projesi kapsamında Socios.com, PSG spor kulübü taraftarlarını hedefleyen hizmetler geliştirdi. Socios.com’un PSG token uygulaması, PSG token sahiplerinin kullanabileceği bir yenilik. Uygulama aracılığıyla taraftarlar ödüller kazanabilecek. Gönül verdikleri spor kulübüyle etkileşime geçerek PSG token sahiplerinin ödül kazanması mümkün.

PSG fan token

PSG token sahipleri, kulüp yönetiminde de söz sahibi olabiliyor. Uygulama sayesinde kulüp hakkında alınacak belirli kararlar oylamaya sunuluyor. Böylece taraftarlar kulüplerinin gelecekleri hakkında eylem gerçekleştirmiş olabiliyor. Uygulamanın Android ya da IOS işletim sistemleri için uygun olduğunu görüyoruz.

PSG Token (PSG) ne zaman çıktı?

Socios.com platformunun sunduğu taraftar token’lerin bir diğer örneği olan PSG Token, çalışmalarına 2020 yılında başladı. Paris Saint German (PSG) spor kulübü Fransa merkezli ve zengin bir maziye sahip bir spor kuruluşudur. Kulüp spor alanında önemli başarılara imza atmasıyla tanınıyor. Görünüşe bakılırsa başarılarına kripto para alanında kazanılmış bir başarıyı daha ekleme istiyor. Taraftarlarının yönetime katılabilmesi, kripto paraların sunduğu avantajlardan faydalanabilmesi için Socios.com ile işbirliği yaptı. Bu sayede bir uygulama geliştirildi. Uygulama kullanıcılarına çeşitli imkan ve avantajlar sağlıyor.

Binance gibi dev kripto para borsaları tarafından da listelenen PSG token, yeni kullanıcılarla buluşmayı başardı. Fransız futbol liginde daima ilk sıralarda yer alan PSG, kripto para alanında da varım dedi. Barcelona token (BAR) projesiyle benzer özelliklere sahip olan PSG token, kripto para piyasasına renk katan yenilikler arasında yer alıyor.

PSG Token (PSG) Fiyatı Nedir?

Socios.com platformu tarafından sunulan PSG Token (PSG) fiyatına yönelik en yeni veriler aşağıda yer alan başlıklarda bulunabilir. Platform geliştiricileri tarafından yayımlanan PSG token tanıtıcı yazısını incelediğinizde kripto parayla ilgili bazı kullanışlı verilere erişebiliyorsunuz. Bu verilere göre PSG token’ler piyasaya toplamda 22 milyon adet arz edilecek. Ancak şimdiye kadar bu miktarın yalnızca %16’sına karşılık gelen 3,1 milyon PSG dolaşıma dahil edilmiş. Spor severlerin ilgisini çeken taraftar token’leri borsalarda sıklıkla tercih edilen kripto paralardan olma yolunda ilerliyor. Elbette piyasanın neler getireceğini kestirmek güç. Kripto paralar daima riskli olmasıyla tanınıyor.

PSG

PSG Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 PSG token 171,21 TL TL’den işlem görüyor. PSG token fiyatı son 24 saat içerisinde 3.04% değişim gösterdi. PSG token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 4,424,218 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 40,414,930 dolar seviyesinde.

PSG Token Kaç Dolar?                            

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 PSG token $ 5.30 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle PSG token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 56,3 dolarla kaydetti. Bununla birlikte PSG token yılın en düşük seviyesini ise 8,1 dolarla belirledi.

PSG Token (PSG) Nasıl Çalışmaktadır?

Socios.com platformunun geliştirdiği bir taraftar token’i olan PSG token, Chiliz (CHZ) coin’den güç alıyor. Socios.com platformunun esas kripto parası olarak bilinen CHZ coin’ler ise Ethereum (ETH) blockchain’inde yer alıyor. Proof of Authority algoritmasını kullanan bu kripto para ETH ana ağından faydalanan bir yan zincir. Bu platformda yer alan PSG token’ler, bir akıllı sözleşme aracılığıyla hizmetlerden faydalanıyor. Bu hizmetler arasında oylama, ödül kazanma ya da stake etme gibi seçenekler yer alıyor. Socios.com platformunda birtakım gereklilikleri tamamlayan kullanıcılar PSG türünden ödül elde edebiliyor. Ayrıca yine aynı platformu kullanarak kulüplerinin geleceğine yönelik alınacak kararlarda söz sahibi olabiliyor. Ayrıca PSG token’ler stake edilerek birtakım gelirler elde etmek de mümkün.

PSG Token

PSG Token (PSG) Nasıl Satın Alınır?

PSG Token (PSG) çok sayıda borsa üzerinden satın alınabilir. Bu borsalara ek olarak Socios.com platformu üzerinden CHZ yoluyla PSG temin etmek de mümkün. Kripto parayı platformunda listeleyen borsalar arasında Binance başta olmak üzere Gate.io, FTX, MEXC ya da Paribu gibi isimler yer alıyor. Binance platformu PSG token için USDT, BUSD ve BTC gibi işlem çiftleri oluşturmuş. Buna göre kullanıcılar bu kripto paralardan herhangi birini tercih ederek PSG token satın alabilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala