bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,183.66 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,007.10 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 544.17 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 139.02 3.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488548 1.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444287 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147857 0.24%

Protego’nun Ulusal Banka Statüsü Onaylanmadan Sona Erdi

qredo sirketini fatf kurallarina uyumlu hale getirmeyi planliyora

ABD Para Birimi Denetleme Ofisi (OCC), Protego’nun dönüşüm öncesi gereksinimlerini karşılamadığını ve bu nedenle şartlı onayının süresinin dolduğunu söyledi.

OCC, Şartlı Onayının Süresinin Dolduğunu Söyledi

Kurumsal kripto para saklama kuruluşu Protego‘nun şartlı ulusal tröst bankacılığı sözleşmesi, kalıcı onay almadan sona erdi. Amerika Birleşik Devletleri Para Birimi Denetçi Ofisi (OCC) sözcüsü Fortune’a firmanın dönüşüm öncesi gereklilikleri karşılamadığını söyledi.

yuksek bina 1

Amerika Birleşik Devletleri Para Birimi Denetçi Ofisi (OCC) sözcüsü konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Dönüşüm öncesi gereksinimler, asgari sermaye ve likidite gereksinimlerinin karşılanmasının yanı sıra bankanın güvenli ve sağlam çalışmasını sağlamak için politikalar, prosedürler, sistemler ve diğer önlemleri içeriyordu.

Washington eyaletinde bulunan Protego’ya Şubat 2021’de 18 aylık şartlı kiralama hakkı verildi ve bir kez uzatıldı. Koşullu bir tüzük kapsamında, bir kuruluş depozito kabul edemez. Protego’nun 4 Şubat son tarihine kadar tüzük gereksinimlerini karşılamak için gerekli finansman konusunda anlaşmalar yaptığını, ancak tüzüğü hakkında kesin bir yanıt almadığını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala