bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,143.19 1.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.81 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 601.65 0.66%
solana
Solana (SOL) $ 143.16 0.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52159 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468901 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149285 0.41%

Premiere League Kulüplerine Kripto Ortaklığı Soruşturması

premiere league kuluplerine kripto ortakligi sorusturmasi

The Times tarafından yapılan bir habere göre, İngiltere Premier Ligi‘nin kulüpleri tarafından imzalanan ve son dönemde artan kripto para anlaşmalarını daha yakından incelenmek üzere soruşturma açıldı.

Haber, Manchester City‘nin basın açıklamasında belirtilen yöneticilerin hiçbirinin herhangi bir çevrimiçi varlığı olmadığının ortaya çıkmasından sonra bir kripto para birimi anlaşmasını askıya almak zorunda kalmasıyla alevlendi. Bu, şirketin, gerçekten var olup olmadığı konusunda spekülasyonlara yol açtı ve kısa bir süre içerisinde soruşturmaya kadar gitti.

premiere league kuluplerine kripto ortakligi sorusturmasi 2

Premiere League’in Başı Kripto Ortaklıkları ile Dertte

Kripto dünyası oldukça değişken ve gün geçtikçe gelişen bir sektör. Bu yüzden daha fazla kişiye hitap edebilmek adına kripto şirketleri, spor kulüplerine oldukça yatırım yapıyor. Bu ortaklıkların başında ise Socios geliyor.

Times’a göre EPL, dijital koleksiyon ürünleri yayınlamak için NFT platformuyla bir bağlantı kurmayı düşünüyor.

Son olarak nakit sıkıntısı çeken kulüplerin, kripto para birimlerini ve NFT’leri geçerli bir gelir kaynağı olarak gördüğünü belirtelim. Fakat uzun vadede taraftarlar üzerindeki olumsuz etkilerinden de endişe duyduklarını eklemekte fayda var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala