bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,634.05 0.88%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.16 1.20%
bnb
BNB (BNB) $ 598.39 2.40%
solana
Solana (SOL) $ 142.10 3.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521198 1.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46427 1.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147851 2.48%

Premier League, Sorare İle NFT Alanında Ortaklık Kuruyor

premier league sorere ile nft alaninda ortaklik kuruyor

Dünyanın en prestijli futbol ligi olan İngiltere Premier League’de kripto benimsenmesi artıyor. Konu hakkında bilgi sahibi olan kişiler tarafından yapılan son açıklamaya göre, Premier League ve Sorare arasında NFT alanında ortaklığın kurulması an meselesi.

Premier League ve Sorare Arasında 34.7 Milyon Dolarlık Anlaşma

İngiltere Premier League’in kripto alanındaki kabulü artmaya devam ediyor. Organizasyon tarafından yapılan son açıklamada Premier Lig’in NFT içerikleri için Sorare ile çok yıllı bir anlaşmanın yapıldığı belirtildi.

Yapılan bu anlaşma NFT’ler şeklindeki oyuncuların statik görüntüleri için çok yıllı bir sözleşmeyi de içeriyor. Söz konusu anlaşmanın tamamlanması durumunda Sorare yılda yaklaşık olarak 34.7 milyon dolarlık bir ödeme yapacak. Bu anlaşma organizasyonun daha önce ConsenSys ile yapmış olduğu anlaşmanın yerini alacak.

premier league sorere ile nft alaninda ortaklik kuruyor 2

MetaMask ve Infura Blockchain ağlarının alt yapısının sağlayıcısı olan ConsenSys, kripto sektöründe yaşanan düşüşle birlikte Premier Lig ile daha düşük fiyatlı bir anlaşma üzerinde görüşmeler gerçekleştiriyordu.

Sorare ise ConsenSys teklifinin daha kazançlı bir haliyle Premier Lig’in kapısını çaldı. Henüz anlaşma resmi olarak duyurulmamış olsa da Premier Lig organizasyonunun Dapper Labs ile de görüşme halinde olduğunu belirtiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala