bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

Polymath Nedir? POLY Nasıl Alınır?

Polymath POLY nedir

Polymath, menkul kıymetler için güçlendirilmiş yeni bir teknoloji sunan bir platformdur. POLY, platformun yerel kripto para birimidir.

Polymath Nedir?

Menkul kıymetler sektöründe oluşturduğu çözümler ile dikkatleri çeken Polymath, Trevor Koverko ve Chris Housser liderliğinde kurulmuştur. Polymath, yasal olarak bir sorunu olmayan ve tamamen geleneksel piyasalara odaklanmış ve blokzinciri teknolojileri ile güçlendirilmiş yeni bir teknoloji sunmaktadır. Proje, açık kaynak kodlu sunulmuştur ve tamamen otomatikleştirilmiş, merkeziyetsiz bir yapıya sahiptir. Bu sebeple, yasalara uygun bir şekilde çalışmaktadır.

Polymath’in temel amacı, geliştirilen blokzinciri üzerinde dijital olarak menkul kıymet varlıklarını oluşturmaktır. Ayrıca, bu varlıkların yönetimini, paylaşımını ve sürdürülebilirliğini kontrol etmektedir. Bir kontrol birimine sahip değildir. Bu sebeple, diğer kripto para projelerinden ayrılmaktadır. Bir blockchain platformu olan Polymath, işletmelerin kendi güvenlik ICO’larını oluşturmalarına ve menkul kıymetlerin alınması için kripto para kullanılmasını sağlamaktadır.

Özellikleri

Menkul kıymet varlıklarının dijitalleştirilmesi için, ERC-1400 akıllı kontratlarını geliştirmiştir. Sözü edilen menkul kıymet varlıklarının yönetimi, kontrolü ve diğer ihtiyaçlar için Polymesh üzerinde yer alan Token Studio uygulaması kullanılmaktadır. Ayrıca bu varlıklar için inşa edilmiş kurumsal ölçekli bir blokzincir olarak görev yapmaktadır.

POLY nedir ne icin kullanilir

POLY Coin Nedir, Ne İçin Kullanılır?

Blokzincirinde dijital menkul kıymetlerin oluşumu, ihracı ve yönetimi için teknoloji sağlayan Polymath’in yerel kripto para birimi POLY Coin’dir. POLY, ethereum tabanlıdır ve menkul kıymetlerin oluşturulmasında, ticaretinde aktif olarak kullanılmaktadır. Ayrıca POLY, dijital menkul kıymetlerin takasına da olanak tanımaktadır. Platform ile etkileşim kurmak için oluşturulan POLY, Polymath Token Studio’ya güç veren yardımcı program tokenı olarak etkin bir kullanım alanına sahip olmuştur.

Polymath platformu üzerinde menkul kıymet tokenları oluşturanlar ve yönetenler tarafından kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra piyasalarda da yatırım amaçlı kullanılmaktadır. Ayrıca menkul kıymetlerin değişimi için Ethereum blokzincirinde ERC-1400 akıllı kontratlarını geliştirmiştir. Bu sebeple POLY, bir ERC-20 tokenı olarak birçok projede olduğu gibi işlevsel özelliklerle kullanılmaktadır.

POLY Nereden Ve Nasıl Alınır?

Polymath’in yerel kripto para birimi olan POLY Coin, birçok kripto para borsasında listelenmektedir. Bunlara örnek olarak; Coinbase Exchange, SushiSwap, Uniswap (V3), Gate.i.o, Bitget, CoinEx, Poloniex, Hotbit gibi platformlar verilebilir. Yatırımlarını POLY ile değerlendirmek isteyen kullanıcılar, öncelikle bu paltformlardan birine üye olmalıdır. Hesap oluşturmalı ve kimlik doğrulama işlemlerini tamamlamalıdır. Ardından yatırımcılar, alım satım sayfası üzerinden istedikleri miktarda POLY Coin satın alabilir. Satın aldıkları POLY Coin’leri işlemlerde kullanabilir ya da güvenli cüzdanlarda saklayabilir.

POLY Coin Fiyat

Şu anda 1 Polymath 2,74 TL TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 Polymath $ 0.084066 dolardır.

Polymath fiyatı son 24 saatte 14.38% değişim ile şu anda 2,74 TL TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki Polymath hacmi $ 32,949 dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise $ 75,544,583 dolardır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala