bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,026.89 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.32 2.53%
bnb
BNB (BNB) $ 548.54 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 139.87 6.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499285 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455671 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150809 2.51%

Polygon 450 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

Polygon 450 Milyon Dolarlik Yatirim Aldi

Blockchain projeleri oldukça büyük miktarlarda yatırım almayı südürüyor. Son olarak bu yatırımlar arasına bir yenisi daha eklendi. Ethereum odaklı Layer-2 projesi Polygon, Sequoia Capital India liderliğindeki bir yatırım turunda 450 milyon dolar yatırım topladı.

Polygon 450 Milyon Dolarlik Yatirim Aldi

Polygon Yatırım Almaya Devam Ediyor

Ethereum ölçeklendirme çözümü, Pazartesi günü 450 milyon dolarlık bir finansman turunu kapattığını duyurdu. Sequoia Capital India turu yönetirken, diğer katılımcılar arasında  SoftBank, Galaxy Digital, Tiger Global, Alameda Research, Animoca Brands, Spartan Fund, Dragonfly Capital, Variant Fund ve Kevin O’Leary yer aldı.

Polygon’a yapılan 450 milyon dolarlık hakkında konuşan Sequoia Capital Genel Müdürü Shailesh Lakhani şunları söyledi:

“Günümüzde Blockchain üzerine inşa etmek için tercih edilen platform Polygon oluyor. Bir dizi uygulamada binlerce geliştirici, Ethereum ekosistemi için Polygon’u ve eksiksiz ölçeklendirme çözümlerini seçiyor. Bu, özünde yeniliğe değer veren hırslı ve agresif bir ekip. Sequoia Capital India, bu önemli finansman turuna liderlik etmekten heyecan duyuyor.”

Diğer taraftan yapılan açıklamalara göre, Polygon yatırımın 100 milyon dolarlık kısmını ağdaki yeni projelerin geliştirilmesi ve devreye alınmasını destekleyen bir ekosistem fonuna tahsis edecek. Geri kalanın ise projenin 240 kişilik ekibini sürdürmek için “tampon para” olarak kullanılacağı belirtiliyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala