bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,949.94 0.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.98 0.95%
bnb
BNB (BNB) $ 580.17 0.05%
solana
Solana (SOL) $ 173.05 2.20%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521391 0.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481345 0.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153198 1.06%

Polkadot’un CEO’su Ukrayna’ya 5 Milyon Dolarlık DOT Bağışladı

Polkadotun CEOsu Ukraynaya 5 Milyon Dolarlik DOT Bağişladi

RusyaUkrayna geriliminin artması ile birlikte bağışlarını genişleten Ukrayna, kripto paralar ile bağış toplamaya başlamıştı. İlk olarak Bitcoin ve Ethereum adreslerini paylaşan Ukrayna, son olarak Polkadot adresini de paylaşmıştı. Son olarak Polkadot’un kurucusu Gavin Wood, kısa süre önce Ukrayna’nın Rus askeri saldırganlığına karşı savunmasını desteklemek için 5 Milyon Dolar değerinde DOT bağışladı. 

Polkadot’un CEO’su Ukrayna’ya 5 Milyon Dolarlık DOT Bağışında Bulundu

Polkadot, varlıkları ayrı Blockchain ağlarından bir araya getirmeye yardımcı olan açık kaynaklı bir Blockchain platformu olarak karşımıza çıkıyor. 2016 yılında kurulan projenin yerel token’ı ise DOT ve şu anda piyasa değerine göre 11. en büyük kripto para birimi.

Ukrayna’nın Polkadot adresini paylaşması ve Polkadot’un Kurucu ve CEO’su Gavin Wood‘un 5 milyon dolarlık DOT göndermesi üzerine Ukrayna resmi Twitter adresinden Wood’a teşekkür mesajı paylaşmayı ihmal etmedi. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Özgürlüğümüz için savaşan Ukrayna halkı, alenen söz verildiği gibi 5 milyon dolarlık Polkadot (DOT) cömert bağışı için Gavin Wood’a sonsuza dek minnettardır. Barışçıl bir gelecek için Ukrayna’da çalışan hepimize teşekkür ederiz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala