bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,794.09 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.61 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 598.33 0.87%
solana
Solana (SOL) $ 141.88 1.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519128 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466061 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148194 0.35%

Polkadot Kurucu Ortağı Gavin Wood Şirketten Ayrıldı

polkadot kurucu ortagi gavin wood sirketten ayrildi

Son dönemde kripto şirketlerinde pek çok yönetici işten ayrılıyor. Son olarak Genesis Trading baş risk sorumlusu şirketten ayrıldığını açıklamıştı. Şimdi de Polkadot kurucu ortağı Gavin Wood şirketteki CEO’luk görevinden ayrıldığını açıkladı.

Gavin Wood, Polkadot Görevinden İstifa Etti

Polkadot Blockchain ağının kurucu ortağı Gavin Wood, şirketten ayrıldığını açıkladı. Wood, Polkadot ekosistemini destekleyen kilit destekçi Parity Technolohies’deki CEO’luk görevine geçiş yapacak.

Kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre, 2015 yılında Ethereum Vakfı’ndan çıktıktan sonra Polkadot’u kuran uzun süredir kripto geliştiricisi olan Wood’un Parity Technolohies’in çoğunluk hissedarı olacak. Polkadot’un kurucu ortaklarından olan Bjön Wagner, yeni CEO olarak göreve gelecek.

Konu hakkında bir Polkadot sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, “Gav, Polkadot için önde gelen teknoloji inovasyonu ve gelişimine giderek daha fazla odaklandı ve bunu Baş Mimar olarak ileriye dönük yapmaya devam edecek.” dedi.

Temsilci, Wood’un bu unvan değişikliğinin kendisine, “Web3 hareketi, teknoloji ve kodlaması” alanına odaklanması için daha fazla zaman vereceğini açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala