bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,632.05 4.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.70 5.34%
bnb
BNB (BNB) $ 607.49 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 144.36 8.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517184 5.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465346 6.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148217 8.30%

Polars.io: En İyi DeFi ve Tahmin Pazarı Bir Arada (Sponsorlu)

polars io en iyi defi ve tahmin pazari bir arada sponsorlu 1

‘’Tahmine dayanan marketler’’ her zaman kripto paraya ilgili insanların DeFi piyasalarına olan ilgisi kadar ilgi çekmiyor. Ancak buradaki temel sorun varlıkların güvenle saklandığı bir tahmin platformunun eksikliği olarak karşımıza çıkıyor.

Polars.io bu eksikliği gidermek için ortaya çıkmış bir proje. Bu proje, fiyatları belirli olayların sonucuna dayanan Polar tokenleri adı verilen güvenli bir dijital token yaratmayı iddia ediyor. Polar token sahiplerinin, tokenlerini satmaları, satın almaları hatta takas etmeleri mümkün. Bunun yanında katılımcılar ayrıca ücret dağıtımı yolu ile ‘”pasif gelir” elde edebilir.

Polars’ın ana avantajı; konseptinin tüm eski tahmin piyasası kripto çözümlerini ve platformlarının en büyük sorunu olan düşük likidite sorununu çözmesi. Konsantre likidite, yalnızca tahmine dayalı piyasa katılımcılarından değil, aynı zamanda çok sayıda likidite sağlayıcısından, yatırımcıların ve polar token sahiplerinden gelir.

polars io en iyi defi ve tahmin pazari bir arada sponsorlu 2

Polars’ın Temel Özellikleri

Polars.io, hem DeFi hem de tahmine dayalı pazar yetenekleri sunduğu için bu deneme zamanlarında gelir elde etmek için harika bir fırsat. Polars, iki farklı ve birbirini tamamlayıcı formda (SİYAH ve BEYAZ) tokene dayanıyor.

Polar token protokolünün ana prensibi, bir tokenin değeri arttığında, diğer tokenlerin değerinin aynı seviyede düşmesi. Polars.io ekibi; Tahminler, Arbitraj, Alım Satım vb. gibi farklı işlevlerin bir kombinasyonunun likidite sağlama, stake etme, borç verme, farming vb. DeFi mekanizmaları ile bir araya geldiği bir DeFi platformuna sahip. Polars ekibi ayrıca platforma NFT öğeleri eklemek içinde çalışıyor.

Benzersiz özellikler

Polars.io’nun bilinen özelliklerinin yanı sıra, aşağıdaki gerçekler bu projeyi benzersiz bir proje haline getiriyor;

1. Polars token protokolünün ilk versiyonu versiyonu Binance Smart Chain’e dayanıyor. Ancak Polars ekibi, Near, Solana ve HECO gibi diğer DeFi dostu blok zincirlerini de entegre etmek için çalışıyor.

2. Polars platformu kullanıcıları yalnızca her iki dünyanın en iyilerini (DeFi ve Tahmin pazarları) elde etmekle kalmaz, aynı zamanda davet edilen yönlendirmelerin işlem hacmine ve işlem hacmine bağlı olarak ek avantajlar elde etme şansını da elde eder.

3. Polars.io platformu tarafından popülaritelerine ve artan talebe bağlı olarak NFT ve oyun öğeleri sunulabilir.

4. İki takım, yani BEYAZ ve SİYAH arasında, kimin kazanacağının dış bir etkinliğe bağlı olduğu (mesela bir spor müsabakasının sonucu) her iki tarafının birbirine karşı takım olduğu tüm senaryolar kullanılabilir.

5. Bazı ilkel tahmin piyasası fırsatlarından farklı olarak, bir günde Polars platformunda düzinelerce olay meydana gelebilir. Bu da Polar tokenlarının değerlerini değiştirilmesi için düzinelerce fırsat anlamına gelir.

Son olarak, Polars YouTube kanalına abone olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Polars Medium hesabını takip etmek için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala