bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,444.73 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,002.12 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 545.22 0.83%
solana
Solana (SOL) $ 139.25 3.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.489214 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447074 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148469 0.01%

Piyasa Değerine Göre Yapay Zeka Coin’leri

piyasa degerine gore en iyi yapay zeka coinleriwee

Yatırımcılar, OpenAI’nin ChatGPT’si, üretken AI ve benzer teknolojilerin popülaritesindeki patlamanın yanı sıra yapay zekanın blok zincirindeki bir sonraki en büyük adım olarak düşündükçe yapay zeka coin’leri de trend oluyor. Son dönemde en popüler teknolojilerinden birisi haline gelen yapay zeka ile ilgili olarak birçok haber ile karşılaşıyoruz. Yapay zeka her alanda kendisini gösterdiği gibi kripto para piyasasında da boy gösteriyor. Biz de sizler için piyasa değerine göre yapay zeka coin’lerini inceledik. Şimdi gelin hep birlikte yapay zeka coin’lerine bir göz atalım.

vsdgfdpiyasa degerine gore en iyi yapay zeka coinleri

The Graph (GRT)

The Graph IPFS ve Ethereum ile benzer olup Blockchain ağlarının sorgulanması amacıyla oluşturulmuş bir indeksleme protokolüdür. Bu sistemde isteyen her kullanıcı SubGraph ya da Alt Graph ismi verilen açık API oluşturabilir.

Piyasa Değeri: 696.878.784 dolar

Sıralama: 60. sırada yer alıyor.

Bulunduğu Borsalar: Binance, Kraken, Coinbase, Paribu, BtcTurk…

vaerfpiyasa degerine gore yapay zeka coinleri

Fetch.ai (FET)

Fetch.ai (FET), dünyayı değiştirebilecek inovatif bir projedir. Toplu öğrenmeyi sağlamak için IoT (Internet of Things) cihazlarını ve algoritmaları birbirine bağlayan yenilikçi bir platformdur.

Fetch.ai (FET), yüksek düzeyde ölçeklenebilir yeni nesil dağıtılmış defter teknolojisi ile oluşturulmuş merkezi olmayan ekonomik internetin üzerine toplu bir süper zeka olarak nitelendirilmektedir.

Özellikle Fetch.ai (FET) geçtiğimiz haftalarda fiyatında artış yaşanmıştı. Bu yükselişi Fetch.ai cüzdanına kullanımı daha kolay mesajlaşma, daha az sunucu etkileşimi ve daha hızlı yükleme süreleri gibi özellikler içeren bir yükseltmenin yayınlanmasından ardından geldiği düşünülüyor.

Piyasa Değeri: 225.045.607 dolar

Sıralama: 130. sırada

Bulunduğu Borsalar: Binance, Kraken, Coinbase, Paribu, BtcTurk…

vawefdpiyasa degerine gore yapay zeka coinleri

SingularityNET (AGIX)

SingularityNET, küresel olarak erişilebilir AI pazarı sayesinde herkesin AI hizmetlerini kolayca “oluşturmasına, paylaşmasına ve bunlardan para kazanmasına” olanak tanıyan blockchain destekli platformdur.

Piyasa Değeri: 240.132.432 dolar

Sıralama: 123. sırada.

Bulunduğu Borsalar: Binance, Kucoin, Uniswap, CoinEx…

Snet Logo

Ocean Protocol (OCEAN)

Ocean Protocol, bireylerin ve işletmelerin verilerinin değerini kolayca ortaya çıkarmalarına ve ERC-20 tabanlı verileri kullanarak bu verilerden para kazanmalarına olanak tanıyan blok zinciri tabanlı bir ekosistemdir.

Piyasa Değeri: 164.896.539 dolar

Sıralama: 153

Bulunduğu Borsalar: Binance, Kucoin, Coinbase, Kraken ve CoinW’dir.

ocean protocol coin nedir

iExec RLC (RLC)

iExec, blockchain tabanlı merkezi olmayan bilgi işlemin lider sağlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor. Blockchain, insanların bilgi işlem güçlerinin yanı sıra uygulamalardan ve hatta veri kümelerinden para kazanabilecekleri bir pazar ağı düzenlemek için kullanılır.

Piyasa Değeri: 134.105.222 dolar

Sıralama: 167

Bulunduğu Borsalar: Binance, Bitget, Coinbase, Kraken…

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala