bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,489.89 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,571.24 0.20%
bnb
BNB (BNB) $ 608.86 3.42%
solana
Solana (SOL) $ 186.68 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619548 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646442 0.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217107 8.74%

Phoneix Global (PHB) Nedir? Nasıl Çalışır?

Phoneix Global PHB nedir

Phoneix Global (PHB) merkezsiz uygulamaların (dApps) geliştirilmesi ve desteklenmesi için tasarlanmış bir blockchain ağıdır. Phoneix platformu sayesinde dünyamızda yer alan varlıklar blockchain teknolojisiyle buluşabilecek. Blockchain teknolojisi geleceğin küresel finansal sisteminde yer edineceğini daha şimdiden herkese ispat etti diyebiliriz. Böylesi bir teknoloji dünyamızda yer alan varlıklara ev sahipliği yapabilecek büyük bir kapasiteye sahip. Phoneix Global ekibi de bu gerçeğin farkında görünüyor. Ekibin geliştirdiği platform kullanıcılarına en iyi kalitede hizmet vermeyi hedefliyor. Bu içerik boyunca Phoneix Global platformundan, yeniliklerinden ve platformun kripto parası PHB coin’lerden bahsediyor olacağız.

Phoneix Global platformu kullanıcılarını blockchain dünyasını benzersiz özellikleriyle bir araya getirmeyi hedefleyen yenilikçi bir proje olarak tanımlanabilir. Platformda gerçekleşecek her türlü işlem için PHB token’ler kullanılacak. Bu kripto para kullanıcıların Phoneix platformundan en iyi şekilde faydalanmasını sağlayacak. Phoneix platformunun sunduğu olanaklar arasında kullanıcılarına Binance akıllı zincirine erişme imkanı vermesi de bulunuyor. Phoneix’in kendi blockchain ağı Binance Smart Chain ile bağlantılı. Bunların yanı sıra Phoneix blockchain’i Ethereum (ETH), Solana (SOL), Neo (NEO) ve Tron (TRX) zincirleriyle de bağlantıya sahip. Bu belirtilen zincirler pek çok projeye ve merkezsiz uygulamaya ev sahipliği yapan büyük ekosistemler. Yani PHB token’ler için oldukça geniş bir kullanım alanı potansiyelinin bulunduğunu ifade etmek yanlış olmaz. Phoneix platformu kullanıcılarını sıra dışı yenilikleriyle de buluşturmayı hedefliyor. Bu yenilikler arasında Big Data (Büyük Veri) adlı teknolojiye dayandırılmış bir yapay zeka (AI) hizmeti olarak tanımlanabilir. Platformun kendi web sayfasında yer alan tanıtıcı evraklara göre bu yapay zeka birleşmiş öğrenme (federated learning) adı verilen bir teknoloji için kullanılıyor. Bu teknolojinin yeniliklerle dolu kripto para ekosistemine bir katkı sağlayacağı ifade ediliyor.

PHB

Phoneix Global (PHB) Ne Zaman Çıktı?

Phoneix Global (PHB) projesi faaliyetlerine 2020 yılının üçüncü çeyreğinde başladı. Apex ağı ve Red Pulse adlı bir projenin birleşiminden doğan Phoneix bu iki platformun sahip olduğu özellikleri tek bir çatı altında toplayarak kullanıcılarına hizmetler sunmayı hedefledi. Böylece Phoneix platformu kapsamlı bir veri ekosistemi haline getirildi. Apex ve Red Pulse platformlarının güçlerini birleştirmesiyle ortaya bugünkü bildiğimiz Phoneix Global platformu çıktı. Bu platform ilk işlemlerine başladığı tarihten bu yana kullanıcılarına hizmet ediyor ve onları kaliteli hizmetlerle buluşturuyor. Phoneix platformu, Apex ve Red Pulse platformlarından daha güçlü, yenilikçi ve kullanışlı niteliklere sahip. Bu içerik boyunca Phoneix tarafından sunuan avantajlardan bahsetmeye gayret ettik.

Phoneix Global (PHB) projesinin merkezi Şangay olarak ifade ediliyor. Blockchain alanında birtakım başarılar elde etmiş iki farklı proje bir araya gelerek tecrübelerini bu projeye hayat vermekte kullandı. Phoneix de o andan bu yana kullanıcılarına hizmetler sunarak blockchain ekosistemine katkılar sağlıyor. Phoneix’in sunduğu olanakların başında gerçek dünyamızda yer alan varlıkların blockchain ekosistemine dahil edilmesi yer alıyor. Küresel finansal sistem hızlı bir değişim sürecinin içerisinden geçiyor diyebiliriz. Bu değişimin anahtar kelimesi ise teknoloji ya da dijitalleşme olarak ifade edilebilir. Bu bağlamda Phoneix projesinin finansal sisteme blockchain teknolojisini katacak bir etkiye sahip olduğu ifade edilebilir. Geleceğin finansal sistemine katkı sağlayacak Phoneix platformunun kripto parası ise PHB token’ler olarak biliniyor. Platformda gerçekleşen işlemler bu token’ler sayesinde tamamlanacak. Kullanıcılar da bu token aracılığıyla Phoneix tarafından sunulan imkanlardan faydalanabilecekler. Platformda yer alan sentetik token haline getirilmiş varlıklara PHB’ler ile ulaşabilmek mümkün.

PHB 1

Phoneix Global (PHB) Fiyatı Nedir?

Phoneix platformunun kripto parası PHB fiyatıyla ilgili veriler aşağıda yer alıyor. PHB’lere yönelik diğer verileri incelediğimizde dolaşımda 3,7 milyar civarında PHB token bulunduğunu görüyoruz. Çok sayıda borsada işlem gören bu kripto para yine çok sayıda kullanıcıya ulaşabilmeyi de başarmış.

Phoneix Global Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 PHB token 86,33 TL TL’den işlem görüyor. PHB token fiyatı son 24 saat içerisinde -3.10% değişim gösterdi. PHB token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 12,446,499 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 129,208,958 dolar seviyesinde.

PHB coin

Phoneix Global Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 PHB Coin $ 2.66 dolardan işlem görüyor. 2022 yılının Mart ayı itibariyle PHB token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu yaklaşık 0,77 dolarla kaydetti. Bununla birlikte PHB token yılın en düşük seviyesini ise 0,0023 dolarla belirledi.

Phoneix Global (PHB) Nasıl Çalışmaktadır?

Phoneix Global (PHB) Neo (NEO) platformu üzerinde faaliyetlerini sürdürüyor. Kullanıcılarını blockchain dünyasının avantajlarıyla bir araya getiren Phoneix, PHB token’lerin stake edilmesine imkan sunuyor. Bu platform için oldukça faydalı bir seçenek şeklinde yorumlanabilir. Zira PHB’lerini stake eden kullanıcılar bu durumdan kar elde ederken platform da ihtiyaç duyduğu para havuzuna sahip olmuş oluyor. Phoneix sayesinde kullanıcıların ölçeklenebilir çözümler elde etmesi mümkün hale getirilmiş. Phoneix’in kullandığı konsensüs algoritması ise DPOS yani seçilmiş proof of stake. Platforma bağlı yan ağlarda ise doğrudan POS kullanılıyor.

Phoneix Global (PHB) Nasıl Satın Alınır?

Phoneix Global platformunun token’i PHB’leri başta Binance olmak üzere Huobi Global ya da HitBTC gibi borsalar üzerinden temin edebilmek mümkün. PHB’lerin gelecekte daha fazla sayıda borsa üzerinde listelenmesi durumunda çok daha fazla kullanıcıyla buluşacağı ve böylece kendisine daha geniş bir kullanım alanı bulabileceği söylenebilir. Binance bu kripto para için TUSD ve BTC ile işlem çifti oluşturmuş.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala