bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,720.80 1.73%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,022.97 0.52%
bnb
BNB (BNB) $ 592.84 0.58%
solana
Solana (SOL) $ 152.55 5.84%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517187 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463966 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150437 1.80%

Peter Brandt: Bitcoin’i Uzun Süre Elinde Tutmanın Anlamı Yok

peter brandt bitcoini uzun sure elinde tutmanin anlami yok

Kripto para piyasasının önde gelen analistlerinden deneyimli trader Peter Brandt, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) sahiplerini kızdırdı. Deneyimli isim Peter Brandt, Twitter’da lider kripto para birimini uzun bir süre tutmanın bir anlamı olmadığını iddia etti.

Peter Brandt Bitcoin Sahiplerini Eleştirdi

Bilindiği üzere Başarılı fiyat tahminleri ile kripto varlık sektöründe önemli bir isim olduğunu kanıtlayan Peter Brandt, Twitter üzerinden Bitcoin (BTC) sahiplerini eleştiren bir paylaşımda bulundu.

Peter Brandt Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

BTC’yi elinde tutmanın hayranı değilim Bitcoin, 11 yılda 4 olmak üzere yüzde 80 düşüş geçmişine sahip Bir hodler, ATH’ye dönmek için her seferinde yüzde 400’e ihtiyaç duyar. Aynı parayı tekrar tekrar kazanmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum. İlk kez yeterince zor. 

Brandt, genel olarak aynı parayı tekrar tekrar kazanmaya çalışmanın anlamsız olduğunu düşünüyor. Bandt ayrıca yüzde 80 düşüşten tamamen kurtulmak için kripto para biriminin yüzde 400 artması gerektiğini savunuyor.

Son olarak geçtiğimiz hafta yaşanan gergin ortamın içerisinde lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) bir düşüş yaşamıştı. Bitcoin çok geçmeden toparlanmaya başladı diyebiliriz. Haberin yazımı esnasında ise Bitcoin CoinMarketCap’te 43.492.08 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala