bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,916.20 3.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,279.62 3.31%
bnb
BNB (BNB) $ 581.09 1.75%
solana
Solana (SOL) $ 183.00 6.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.603757 0.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.417865 5.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.134577 7.60%

Pepe (PEPE) için bomba tahmin: Yüzde 1.000 kapıda

PEPE analist

Trader Crypto Rover, X üzerinden yaptığı paylaşımda popüler memecoin Pepe’nin (PEPE) yüzde 1.000 yükseliş yaşayacağını iddia etti.

Kripto topluluğu, son memecoin rallisiyle birlikte Pepe’nin zirve noktasına ulaştığını ve daha fazla yükselişin mümkün görünmediğini düşünüyor. Birçok görüş, 0,0000172 doların PEPE için zirve seviyesi olduğunu öne sürüyor.

Kripto analisti Crypto Rover ise bu görüşlere katılmıyor. Rover, geçtiğimiz gün yaptığı bir analizde PEPE için 10 katı yükseliş beklentisini dile getirdi. Rover’a göre kurbağa temalı memecoin 60 milyar dolar piyasa değerine ulaşacak.

kripto

Analistten şaşırtan tahmin, PEPE boğası bitmedi!

Kripto analisti Crypto Rover, Pepe (PEPE) ile ilgili çarpıcı bir tweet paylaştı. Tweet, kısa sürede binlerce kişi tarafından ilgi gördü.

Rover, “Birçok kişi PEPE’ye yatırım yapmak için artık geç olduğunu düşünüyor.” yorumunda bulundu. Bu görüşe katılmayan trader, PEPE’nin mevcut seviyesinden kolay bir şekilde yükseliş yaşayacağını ve 0.00013 dolara ulaşacağını öne sürdü.

Analiste göre henüz beklenen boğa gerçekleşmedi. Rover, boğa piyasasında PEPE’nin mevcut seviyesinin kırılacağına inanıyor. Rover, “Boğa piyasasında 60 milyar dolarlık (piyasa değeri) fiyat hedefi oldukça gerçekçi.” dedi.

Bilindiği üzere PEPE, kurbağa figürüyle kısa sürede yoğun ilgi gördü ve önceki memecoin boğasının mimarı oldu. BONK, FLOKI, WIF, PEIPEI ve BRETT gibi memecoin’lerin para girişine tanıklık etmesi PEPE’deki ilgiyi düşürdü. Yine de birçok trader Rover ile aynı görüşe sahip.

Dogecoin ve Shiba Inu gibi kripto paraların büyük bir piyasa değerine ulaşmış olması, birçok yatırımcıyı PEPE’ye itiyor. Yükseliş anlamında daha potansiyelli görülen kurbağa memecoin’i, günde ortalama 800 milyon dolar ila 1 milyar dolar arasında işlem hacmi gerçekleştiriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala