bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,066.17 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.43 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 603.53 1.78%
solana
Solana (SOL) $ 143.66 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524503 0.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467187 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14967 1.90%

Pavilions Hotels & Resorts Kripto Para ile Ödeme Kabul Edecek

pavilions hotels resorts kripto para ile odeme kabul edecek

Dünyaca ünlü tatil köyü zinciri Pavilions Hotels & Resorts kripto para kabul edeceğini açıkladı. 

Şirketin Asya genel müdürü Scot Toon yaptığı açıklamada yarından itibaren müşterilerin konaklama için kripto para kullanabileceklerini duyurdu. Bu hizmet için İngiliz ödeme sağlayıcısı Coindirect ile anlaşan şirket, Bitcoin, Ethereum ve kırktan fazla kripto para biriminde ödeme alacak. Bununla birlikte şirket, müşterilerinin Phuket ve Japon kasabası Niseko’daki mülkleri de kripto para birimleri ile satın alabilmesine izin verecek. Toon konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Kripto para birimi, Pavilions’ın sonsuza kadar var olacağını gördüğü bir şey. Yakın zamanda ortadan kalkmayacak ve insanlar son birkaç yılda onu giderek daha fazla benimsiyorlar. İnsanlar perakende sektöründe bunu üstleniyor, bu yüzden seyahat alanında üstlenmek bizim için mantıklıydı.”

Toon ayrıca giderek daha fazla insanın kripto para birimlerini benimsediğini görmenin heyecan vereci olduğunu söyledi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala