bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,313.23 0.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.16 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 613.82 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.02 4.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523022 1.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468374 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149822 1.92%

PARSIQ, NFT Dönemi için IQ Protokolünü Tanıttı

parsiq ekibi iq protokolunu yayinladi

Modüller arasındaki etkileşim için ortak çalışabilirlik protokolleri oluşturmaya odaklanan merkezi olmayan PARSIQ (PRQ), blockchain odaklı işletmelere abonelik kavramını tanıtmak için IQ Protokolünü yayınladı.

Aynı zamanda IQ Protokolü ile herhangi bir kuruluş, abonelik politikalarında; iptal ve geri ödeme işlemleri, tüketim kotaları, indirimler ve daha fazla özellikleri deneyebilir. Tüm bu denemeleri yapabilmek için IQ Protokolü, PowerTokens kavramını uygular. Ayrıca B2B sistemlerinde PowerTokens, kaynakları kullanmak için bir muhasebe birimi olarak hareket eder.

PowerTokens kavramı sayesinde her işletme, kripto varlıklara ve Blockchain’e karşı düşüncesi ne olursa olsun IQ Protokolü’nü kolay bir şekilde entegre edebilir.

parsiq ekibi iq protokolunu yayinladi

IQ Protokolü, NFT Kiralama Platformları Oluşturabilecek

IQ Protokolü, DeFi ve NFT alanında yaşanan olumlu gelişmelerin ortasında piyasaya sürüldüğünden dolayı, müşterilerinin her iki segmentten de yararlanmasına izin veren işlevlere sahip.

PRQ token sahiplerinin hisselerinden getiri elde etmek isteyebiliyor ve IQ Protokolü aracılığıyla PRQ tokenler kilitlenebiliyor. Ayrıca, PRQ tokenleri, PARSIQ tarafından ödeme aracı olarak kabul ediliyor.

Ayrıca ilerleyen zamanlarda IQ Protokolü NFT kiralama platformları oluşturabilecek. Kripto kredi ekosistemlerinde olduğu gibi, dijital sanat meraklıları da tokenlerinden faydalanabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala