bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 1.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,070.93 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 557.61 1.43%
solana
Solana (SOL) $ 145.89 4.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501526 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468969 3.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151686 1.07%

Paribu’ya Nasıl Üye Olunur?

Paribu uyelik

Kripto para ekosisteminde güvenli bir platform olan Paribu’ya üye olmak için izlenmesi gereken adımlar..

Geçmişten Bugüne Kripto Paralar ve Paribu

Kripto para birimlerinin serüveni, 2008 yılında Bitcoin ile başlamıştır. Satoshi Nakamoto takma adı kullanan kişi ya da kişilerce yayınlanan bir whitepaper ile ilk kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) tanıtılmıştır. Bitcoin’in ardından sayıları on bini aşan, çeşitli kripto para birimleri ortaya çıkmıştır. Kripto para birimlerinin en önemli özelliği merkezsiyetsiz olmalarıdır. Kripto paralar geleneksel düzenin aksine, hiçbir devlete, kuruma veya kuruluşa bağlı değildir. Bu sebeple daha hızlı ve avantajlı konumda yer almıştır.

Tüm dünyada, farklı özelliklere sahip çok sayıda kripto para ortaya çıkmıştır. Dünyanın dört bir yanından yatırımcı, çeşitli kripto para birimlerine yatırım yapmıştır. Türkiye’de de bu finansal yeniliklere hızla adapte olan kişi sayısı oldukça artmıştır. Kripto para birimlerinin çeşitlenmesi ile, bu paraları listeleyen ve ticaretine ev sahipliği yapan borsalar da ortaya çıkmıştır. Ancak kripto para ekosisteminde en önemli unsurlardan biri de güvenliktir. Yatırımcıların güvenli bir şekilde alım satım yapabilmesi için, platformların güvenilir önem teşkil etmektedir.

Kullanıcıların güvenli platform arayışına, Paribu güvenli ve anında işlemleri ile karşılık vermektedir. Paribu için, 2016 yılında çalışmalara başlanmış ve ihtiyaçlar analiz edilmiştir. Güvenliğin en çok dikkat edilmesi gereken noktalardan biri olduğunu düşünerek harekete geçen Paribu, 2017 Şubat ayında kullanıma sunulmuştur. Yatırım yapmak isteyen kullanıcıların, kripto para ekosistemine basit, kolay ve güvenli girişi için arayüz, altyapı ve soğuk cüzdanlar oluşturulmuştur. Ayrıca, kullanıcıların her an destek alabileceği bir destek ekibi oluşturulmuştur. Kısa zamanda gelişerek, kullanıcıların benimsediği bir platform haline gelmiştir. Bitcoin alım satımları ile başlamış, 2018 yılında birçok altcoin işlemleri ile yoluna devam etmiştir. Mevcutta hala kullanıcıların güvenle, hızlı ve anında işlem yapabildiği bir platform olarak devam etmektedir.

kriptoparalar ve paribu

Paribu’ya Nasıl Üye Olunur?

Yeni güncellemeler ve yükseltilen sürümleri ile kendini geliştirerek yoluna devam eden Paribu, kısa zamanda pazar lideri olmuştur. Yaklaşık 6 milyon üyeye sahiptir. Paribu’ya üye olmak isteyenler için, üye olma adımları;

Adım-1 App Store ya da Google Play’den Paribu indirilir.
Adım-2 Uygulama indiğinde giriş yapılır ve ”Üye Ol”a tıklayın.
Adım-3 Ad, soyad, cep telefonu numarası ve bir e-posta adresi yazılır.
Adım-4 Kişiye özel şifre belirlenir.
Adım-5 Sözleşmeler okunur ve kabul edilirse onaylanır ve “Hesabımı Oluştur”a tıklanır.
Adım-6 Cep telefonuna gönderilen doğrulama kodu girilir. “Kaydı Tamamla”ya tıklanır.
Adım-7 Gönderilen e-postadaki “E-posta Adresi Doğrula” butonu tıklanır ve işlem tamamlanır.
Adım-8 Paribu’ya üye olma işlemi gerçekleşmiş olur.

Üyelik işlemi, kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Üye olan kişiler, Paribu’da kripto para alım satım işlemlerini güvenle ve hızlı bir şekilde yapabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala