bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,624.31 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,159.10 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 614.06 1.87%
solana
Solana (SOL) $ 148.36 2.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529005 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472927 1.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152173 1.46%

Paribu’dan Yeni Proje: Paribu Cineverse

Paribudan Yeni Proje Paribu Cineverse

Metaverse sektörü çok hızlı bir şekilde büyüyor. Her gün yeni bir şirketin daha bu alanda önemli adımlar attığı bu günlerde bir haber de Paribu’dan geldi. Paribu, metaverse ve sinema sektörünü harmanladığı yeni bir projeyi duyurdu: Paribu Cineverse. Paribu ile gerçekleştirilen bu iş birliği kapsamında artık tüm CGV Mars Cinema Group’un sinema salonları “Paribu Cineverse” adıyla hizmet verecek.

Paribu'dan Yeni Proje: Paribu Cineverse

Paribu Sinama ve Metaverse Sektörünü Harmanlıyor

Paribu, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli sinema zincirini çatısı altından barındıran CGV Mars Cinema Group ile yeni işbirliğini duyurdu. Bu yeni iş birliği kapsamında CGV Mars Cinema Group’un 30 şehirde yer alan toplamda 778 salonu hizmet hayatına “Paribu Cineverse” adıyla devam edecek. Paribu ve CGV Mars Cinema Group bu ortaklık ile birlikte sinemanın büyüsünü yeniden sinemaseverlere yaşatmayı ve teknolojinin getireceği tüm yenilikleri sinema sektörüne sunmayı hedefliyor. Ek olarak CGV’nin hedefi ise sinema sektörünü yeniden pandemi öncesi zamanlara taşımak.

Konu hakkında konuşan Paribu CEO’su Yasin Oral ise şu ifadelere yer verdi:

Paribu olarak, bizi geleceğe taşıyan değerlerin korunması, geliştirilmesi ve herkes için erişilebilir olması gerektiğine inanıyoruz. Bu sebeple bir teknoloji firması olarak sorumluluk alıyor ve bu alanlara katkıda bulunuyoruz. Sinema da bizim için yeni bir alan değil. Pandemiden bu yana desteklerimizle sinemanın yanında yer aldık. Kurduğumuz iş birlikleri ile ulusal ve uluslararası yapımların sinemaseverlerle buluşmasına destek olduk. Şimdi de sektörün en büyük oyuncusu CGV Mars Cinema Group ile birlikte sinemanın büyüsünü ve değerlerini koruyarak yarının sinemasını yaratmak için adım atıyoruz. Bu açıdan kurduğumuz iş birliği bizim için çok kıymetli. Sinema sektörü başta olmak üzere herkes için faydalı olmasını diliyoruz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala