bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,011.88 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.06 0.14%
bnb
BNB (BNB) $ 535.92 3.18%
solana
Solana (SOL) $ 133.32 2.85%
xrp
XRP (XRP) $ 0.492733 0.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451226 0.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15371 4.42%

Paribu’da Kripto Para Nasıl Satılır?

kripto para satmak

Paribu’da kripto para alım satım işlemleri, anında ve hızlı gerçekleşmektedir. Yatırımcılar kolayca kripto para satış işlemlerini gerçekleştirebilir.

Kripto Para Alım Satım Stratejileri

Birçok ihtiyaç artık dijital ortamda karşılanmaktadır. Tek bir tuş aracılığıyla, zahmetsizce birçok imkana sahip olunabilmektedir. Geleneksel bankacılık gibi birçok sektör de dijital ortama taşınmış ve zaman kaybedilmeden işlemler gerçekleştirilmektedir. Kripto ekosisteminin gelişmesi de insanlık için yeni bir çağ açan olaylardan biri olmuştur. Ekosistemin en önemli unsuru kripto paralardır. Kripto para, alım satım aracı olarak tasarlanmış dijital ve sanal bir para birimi olarak ifade edilmektedir. Kripto paraların aktarımlarının gerçekleşmesini ve güvenliğini sağlamak amacıyla Kriptografi adı verilen şifreleme kullanılır. Kripto paralar, bazı durumlar dışında kimsenin değiştiremeyeceği bir veritabanında saklanmaktadır. 2008 yılında Satoshi Nakamoto isimli anonim bir programcı ya da programcılar tarafından ilk kripto para birimi olan Bitcoin tanıtılmıştır. Ardından çeşitli para birimleri ortaya çıkmıştır.

Birbirinden farklı olsalar da, kripto para birimlerinin en önemli ortak yanı, merkeziyetsiz olmalarıdır. Dijital para birimlerinin çeşitlenmesi ile, ticaretlerinin yapılacağı ve yatırımcılarla buluşmasına olanak sağlayacak platform ihtiyacı da ortaya çıkmıştır. İhtiyaç doğrultusunda kripto paraların, alım satımının ve ticaretinin yapılabileceği kripto para borsaları geliştirilmiştir. Söz konusu platformlardan biri de Paribu’dur. Paribu’da, yatırımcıların güvenle kripto para ticareti yapabileceği platformlardan biridir. Kullanıcılar Paribu’da güvenli ve hızlı şekilde işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Kripto para almak ve satmak için aktif ve pasif olmak üzere iki strateji bulunmaktadır.

Aktif Strateji

En yaygın aktif strateji, günlük alım satım işlemleridir. Piyasadaki hareketler yakından takip edilir, teknik analiz yöntemi kullanılır ve gün içerisinde oluşan hareketliliklere göre işlem yapılır. Dalgalı alım satım yönteminde, en az bir gün süreyle hareket etmeden, grafikler takip edilir ve incelenerek işlem yapılır. Trend alım satım stratejisinde, genel olarak bilinen kripto paralar üzerinden işlem yapılır ve daha uzun bir sürece yayılır. Anlık alım satım yönteminde, işlemler saniyeler içinde yapılır ve piyasadaki verimsizlikten fayda sağlanır.

Pasif Strateji

Riski az olan, birikim amacıyla uygulanan, uzun vadeli yatırım yöntemidir. Paribu’da alım satım işlemleri kullanıcılar için güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Yatırımcılar kolaylıkla kripto para alıp satabilmektedir.

kripto para nasil satilir

Paribu’da Kripto Para Nasıl Satılır?

Kripto para ekosisteminde sayıları 12.000’i aşan kripto para türü bulunmaktadır. Altyapısı ve arz talep dengesi yüksek olan kripto paraların sayısı ise 5.000’in üzerindedir. Fakat tüm kripto para birimleri, her platformda listelenmemektedir. Birçok kripto para biriminin işlem gördüğü Paribu, kısa zaman içinde gelişerek kullanıcıların güvendiği bir platform haline gelmiştir. Platforma üye olmak oldukça basittir. Dijital marketlerden uygulama indirilir ve kısa sürede hesap oluşturulabilir. Kripto para ticaretinde hızlı ve güvenli şekilde işlem yapılan Paribu’da kripto para satmak için izlenilecek adımları sıralayacak olursak;

  • Adım-1 “Kolay Al/Sat” seçeneğine tıklanır.
  • Adım-2 Satmak istenilen kripto para için “Sat” butonuna tıklanır.
  • Adım-3 Satmak istediğiniz kripto para miktarını yazılır ve “Sat” butonuna tıklanır.

Kullanıcıların kripto para satış işlemi, Paribu’da kısa sürede ve güvenle gerçekleşmiş olur.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala