bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,298.23 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,095.44 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 560.43 2.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.80 2.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506149 0.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471852 3.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153348 1.18%

Paribu USD Coin’i (USDC) Listeledi

Paribu USD Coini USDC

Kripto para piyasalarının son dönemde odak noktası stablecoin’ler olmuş durumda. Özellikle LUNA ve UST‘de yaşanan büyük çaplı değer kaybı, kripto para piyasalarına da oldukça olumsuz yansıdı. Diğer taraftan UST’nin işlem hacmi hızla düşerken, USDT ve USDC’nin işlem hacmi yükseldi. Son olarak kripto para borsası Paribu USD Coin’i (USDC) listeleyeceğini duyurdu.

USD Coin (USDC) Paribu’da Listeleniyor

Kripto sektöründe stablecoin’ler, özellikle yüksek volatiliteye sahip kriptolar ile işlem yaparken hızla hareket etmek ve DeFi’ı kullanmak için sıklıkla kullanılıyor. Ancak UST’de yaşanan bu düşüş, yatırımcıları hızla diğer stablecoin’lere itti. Bu stablecoin’lerin başında da Tether USD (USDT) ve USD Coin (USDC) yer aldı.

Artan bu talep ile birlikte Türkiye merkezli kripto para borsası Paribu da USDC’yi listelediğini duyurdu. USD Coin (USDC) yatırma işlemleri açılırken, saat 16:00 itibarıyla da alış satış işlemleri gerçekleştirilebilecek.

Son olarak USD Coin‘in (USDC) piyasa hacminin 22.1 milyar dolarken, piyasa değerinin 48.9 milyar olduğunu belirtelim. USD Coin’in (USDC) güncel verileri ise şu şekilde:


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala