bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,450.46 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,949.04 2.37%
bnb
BNB (BNB) $ 539.13 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 133.57 1.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480431 3.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.437908 2.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144271 3.32%

Paribu Pizza Günü Başlıyor

Paribu Pizza Gunu

Kripto para borsası Paribu, Bitcoin ile alışveriş yapılan ilk günü bu yıl da Paribu Pizza Günü’nde kullanıcılarıyla kutluyor. Papa John’s ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında; Paribu hesabında Bitcoin’i olan kullanıcılar, büyük boy pizza kampanyasından yararlanabilecek. 

Paribu Pizza Gününü Kutluyor

Paribu, Bitcoin tarihindeki ilk alışverişi bu yıl da Paribu Pizza Günü ile kutlama kararı aldı. 20-22 Mayıs tarihleri arasında Papa John’s ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında; Paribu hesabında Bitcoin’i olan kullanıcılar, büyük boy pizza kampanyasından yararlanabilecek.

Pizza Günü Nedir?

Peki her yıl kutlanan bu pizza günü nedir? 22 Mayıs 2010’da ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan Macaristan kökenli yazılımcı Laszlo Hanyecz’in iki adet Papa John’s pizzası için 10 bin Bitcoin ödediği gün, Bitcoin ile yapılan ilk alışveriş olarak tarihe geçiyor. Dünya çapında her sene anılan bir gün hâline geliyor. Paribu da geçtiğimiz yıldan beri Paribu Pizza Günü olarak kullanıcılarıyla kutluyor.

Paribu Pizza Günü kampanyası hakkında detaylı bilgi almak için ParibuLog’u ziyaret edebilir, kampanya filmini ise, Paribu YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

Paribu Hakkında

2017 yılında kurulan Paribu, alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu olarak faaliyetlerini sürdürüyor. 7/24 hizmet veren Müşteri Deneyimi İş Birimi ile 6 milyon kullanıcısına hızlı, kolay ve güvenli kripto para işlem hizmeti sunuyor. Türkiye’nin ilk bağımsız blokzincir projesini geliştiren Paribu, ekosistemdeki farklı projeleri de finansal ve teknolojik yatırımlarla destekliyor. Blokzincir bilinirliğini artırmak adına çalışmalar yürütürken; kültür sanat, spor ve eğitim alanlarında sorumluluk alarak yarının dünyasına katkı sağlıyor. Doğru bilginin kaynağı ParibuLog’da sektöre dair içerikler yayınlıyor. Paribu hakkında daha fazla bilgi için www.paribu.com adresini kullanabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala