bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,911.93 0.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.72 0.95%
bnb
BNB (BNB) $ 577.96 0.29%
solana
Solana (SOL) $ 173.29 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521251 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482398 0.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153271 1.34%

Paribu Cineverse’ten yeni kampanya

Paribu, okuyucuları yeni kitaplarla buluşturuyor

Paribu Cineverse’te, sevilen filmleri vizyonda yeniden sinemaseverlerle buluşturan #hepsinema Film Festivali, yeni film ve kampanyalarla devam ediyor. Festival süresince tüm Paribu kullanıcılarına orta boy mısır menüsü hediye.

Paribu Cineverse, #hepsinema Film Festivali kapsamında sevilen ve klasikleşen filmleri yeniden sinemaseverlerle buluşturuyor. Kaçırılan ya da yeniden izlenmek istenen filmleri indirimli fiyatlarla izleme imkânı sunan #hepsinema Film Festivali, 22 Eylül’e kadar devam edecek. Festival boyunca film seçkisine her hafta yenileri eklenmeye devam ederken Paribu kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanya da hayata geçti.

Tüm Paribu kullanıcıları, festival boyunca hediye orta boy mısır menüsü alabiliyor. #hepsinema Film Festivali boyunca Paribu Cineverse’lerde gösterimdeki tüm filmlerde geçerli olan kampanyadan yararlanmak için Paribu kullanıcılarının “PARIBU CINEVERSE #HEPSİNEMA” yazıp 0850 303 60 00’e SMS göndermesi yeterli.

Paribu okuyuculari yeni kitaplarla bulusturuyor22

Festival kapsamında eylül boyunca hangi filmler olacak?

1 Eylül haftasında Ant-Man ve Wasp: Quantumania, Black Panther: Yaşasın Wakanda, Adalet 3: Son, Konuş Benimle; 8 Eylül haftasında Dehşetin Yüzü 2 ile Küçük Allen ve Galaksi Yolcusu; 15 Eylül haftasında Venedik’te Cinayet, Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi; 22 Eylül haftasında Cehennem Melekleri 4, Ammar 4 ve son olarak 29 Eylül haftasında da Kuru Otlar Üstüne ile Paw Patrol: Süper Film filmleri tek fiyat olmak üzere 50 TL’den satışa sunulacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala