bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,595.50 1.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,926.83 0.24%
bnb
BNB (BNB) $ 595.00 0.75%
solana
Solana (SOL) $ 141.59 3.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499464 1.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441252 0.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140538 2.02%

Oyna-Kazan Projesi MixMob’a 7 Milyon Dolar Yatırım

play to earn projesi mixmoba 7 milyon dolar yatirim

Solana (SOL) akıllı sözleşmelerinden yararlanan yeni bir yarış temalı bir ‘play-to-earn’ (oyna-kazan) oyunu olan MixMob, son tohum finansman turunu başarıyla tamamladı.

FIFA, Battlefield ve Halo‘da tecrübe kazanmış bir ekip tarafından geliştirilen oyun, Web3 yatırımcılarından toplam 7 milyon dolar topladı. Defiance Capital tarafından yönetilen tur, ayrıca Ascensive Assets, Not3lau Capital ve IOSG girişimlerinden de katkı alarak tamamlandı. 

MixMob’un CEO’su ve oyun direktörü Simon Vieira, en son finansmanın MixMob’un teknoloji geliştirme ve pazarlama promosyonu açısından yeni kilometre taşlarına ulaşmasını sağlayacağını söyledi.

Vieira’nın ifadeleri şöyle oldu: 

“Bu kayda değer sermaye enjeksiyonu, önümüzdeki aylarda ve yıllarda stratejik hedeflerimize ulaşmamızı sağlayacak. Oyun sektörü yavaşlama belirtisi göstermiyor. MixMob’un halihazırda Web3‘te var olanlardan çok farklı bir şey sunarak yaratıcı toplulukta bir hit olacağına kesinlikle inanıyorum.”

Oyna-kazan Projesi MixMob Faz 2, Nisan’da Geliyor

Bunun yanı sıra MixMob tohum yatırımı, Illuvium‘un kurucu ortağı Kieran Warwick, Kyber‘in kurucu ortağı Loi Lui ve FMFW.io‘nun kurucusu ve CEO’su Danish Chaudhry gibi önde gelen melek yatırımcılar tarafından desteklendi.

play to earn projesi mixmoba 7 milyon dolar yatirim2

Aralık 2021‘de MixMob, binlerce Gen Zero Mask (oyuncuların benzersiz kimliklerinden yola çıkan değiştirilebilir NFT’ler) satmıştı. Devam eden MixMob Faz 1, bir kart oyunu stratejisi gibi çalışırken yaklaşan Faz 2 oyuncularını Fortnite‘ın sanal dünyasından ilham alan tam teşekküllü bir oyun ekosistemi haline gelecek. Faz 2 için şimdi Nisan 2022 bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala