bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,571.03 0.91%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.83 0.14%
bnb
BNB (BNB) $ 585.01 0.03%
solana
Solana (SOL) $ 145.16 0.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52863 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457024 2.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16185 7.53%

Oyna-Kazan (P2E) Oyun Modeli Nedir?

oyna kazan p2e oyun modeli nedirfs

Kripto para sektörünün hızla gelişme kaydetmesi ile beraber birçok farklı alanda da gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Özellikle son dönemde Oyna-kazan Blockchain oyunları, 2022’de giderek daha popüler hale geldi ve oyunculara kripto kazanma fırsatları sağladı. Bunun yanında Oyna-Kazan oyunu, hem oyuncuların hem de oyun geliştiricilerin finansal faydalar elde ederken oyun alanına katkıda bulunabilecekleri açık bir ekosistem fikrini destekleyen oyun endüstrisindeki en son trend oldu diyebiliriz. Biz de sizler için Oyna-Kazan (P2E) nediri ele alacağız.

Oyna-Kazan (P2E) Oyunu Nedir? 

Adından da anlaşılacağı üzere Oyna-Kazan (P2E) oyunları, kullanıcılara oynamaları için bir şekilde ödeme yapılan oyunlardır. Konsept oldukça basit ama şimdi bir devrime dönüşüyor. Bu oyunlar, video oyuncularının piyasada satılabilecek kripto para birimleri ve NFT‘lerin toplamasına veya toplamasına olanak tanıyor.

oyna kazan p2e oyun modeli nedirgs

Bunun yanında oyun geliştiricileri, oyna-kazan trendini benimseme konusunda hızlı davrandılar. Axie Infinity, Gods Unchained ve Splinterlands gibi birçok oyun trend oldu. Hemen ardından ise yükselişe geçtiğini söyleyebiliriz. Bu diğer P2E oyunları, ekosistemlerini desteklemek ve kullanıcıların oyunun dışında da değeri olan oyun içi tokenlara erişmelerini sağlamak için büyük ölçüde Blockchain teknolojisine güveniyor.

Oyna-Kazan Oyunlarından Nasıl Para Kazanılır?

P2E oyunlarında oyuncular, galibiyetleri ve başarıları için özel ödüllerle ödüllendirilir. Bunlar, dahili ticaret platformlarında veya ikincil NFT pazar yerlerinde satılabilen, NFT‘ler veya kripto para birimleri olur.

Genel olarak, bir P2E kripto oyununda bir finansal ödülün değeri, oyun deneyiminize, katılımınıza, oyunu oynamak için harcadığınız zamana, popülerliğe, derecelendirmelere ve esas olarak oyun içi NFT varlıklarına veya kriptolara olan talebe bağlı olabilir.

oyna kazan p2e oyun modeli nedira

Popüler Oyna-Kazan Oyunları Neler?

Bilindiği üzere birçok Oyna-Kazan kripto oyunu ortaya çıktı. Gelecekte çok daha fazla çığır açan projeler ortaya çıkacak. Şu anda mevcut en önde gelen P2E oyunlarını inceleyelim:

  • Axie Infinity
  • Silks
  • Splinterlands
  • Alien Worlds
  • Farmers World

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala