bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,934.13 2.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.13 1.85%
bnb
BNB (BNB) $ 557.74 2.49%
solana
Solana (SOL) $ 142.18 2.75%
xrp
XRP (XRP) $ 0.511413 4.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478001 7.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155276 5.02%

OVR CEO’sundan Türk Kullanıcılara Övgü ve OVR’nin Türkiye Planları

Ülkemizde yakından takip edilen şirketlerden birisi olan OVR CEO’su önemli açıklamalarda bulundu. OVR CEO’su Davide Cuttini, OVR, Ninja Squad NFT ve OVR coin hakkında konuşurken, Türkiye planlarına dair sorularımızı da yanıtladı. 

BTCHaber olarak medya partneri olduğumuz Paris Blockchain Week Summit 2022’den Blokchain dünyasına dair yeni gelişmeleri aktarmaya devam ediyoruz. 

Screen Shot 2022 04 13 at 20.44.31

Son dönemde metaverse alanında sunduğu projelerle gündeme gelen OVR, bildiğiniz üzere ülkemizden Ninja Squad ile bir NFT etkinliği düzenlemişti. OVR CEO’su Davide Cuttini, OVR’nin Türkiye planları hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. 

Cuttini OVR’nin Türkiye’de iki temel şeyi yapmaya çalıştıklarını belirterek, “Bunlardan birisi hem uygulama için hem de piyasadaki tüm içeriği çevirerek Türkiye pazarına daha iyi yaklaşmaya çalışıyoruz. Aktif bir Türk topluluğumuz bulunuyor. Burada etkileşimimizi arttırmak için yeni etkinlikler yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Metaverse dünyasında gerçekleştirdikleri arazi satışının nasıl gittiğine dair yöneltmiş olduğumuz sorumuzu yanıtlayan Cuttini, “Satışlar oldukça iyi gidiyor. Basitçe şu an iki güçlü topluluğumuz var. Birisi İspanya’da diğeri de Türkiye’de ve Avrupa’nın merkezinde. Türkiye özelinde pek çok şehir bulunmasına rağmen Türklerin aynı zamanda ABD’den de toprak almayı sevdiğini görmek eğlenceli.” diye ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala