bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 3.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,133.34 2.73%
bnb
BNB (BNB) $ 608.20 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.34 5.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526157 3.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475055 5.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150988 5.65%

OpenSea’nin NFT Basım Sınırı Kullanıcılardan Tepki Topladı

openseanin nft basim siniri kullanicilardan tepki topladi

En popüler NFT platformlarından OpenSea, her yaratıcının kendi akıllı sözleşmesini kullanarak basabileceği NFT sayısını sınırladı. Bu karar sonrası NFT sanatçıları, yalnızca sözleşmeyi kullanan yeni koleksiyonları değil, aynı zamanda platformdaki mevcut koleksiyonları da sınırlayan güncellemeye tepki gösterdi.

openseanin nft basim siniri kullanicilardan tepki topladi2

OpenSea’nin NFT Basım Sınırı Tepki Topladı

NFT platformu OpenSea, artan ticaret hacmiyle son altı aydır NFT endüstrisine liderlik ediyor. Ancak son dönemde platform için işlerin iyiye gittiğini söyleyemeyiz. Öyle ki platformun rakipleri hızla artarken, LookRare oldukça iyi bir performans göstererek lider rakibine hızla yaklaşıyor.

OpenSea ise rekabetin artığı bu dönemde, kendi dahili koleksiyon vitrin sözleşmesi kullanılarak basılan NFT’nin sayısını 50 ile sınırladı ve birçok sanatçıyı üzdü.

Ünlü NFT koleksiyonlarından Twin Flames’in yaratıcısı Justin Aversano verdiği bir demeçte, OpenSea’nin sözleşmesinde yaptığı değişiklik için şu ifadeleri kullandı:

“Yeni yaratıcıların koleksiyonlara katılmasını sınırlandırıyor ve topluluğun bakış açısından gereksiz bir güncelleme.”

Diğer taraftan yine de NFT koleksiyon üreticilerinin sınırlamadan etkilenmemek adına kendi harici akıllı sözlemelerini kullanabileceklerini belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala