bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,951.94 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.60 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 578.82 0.71%
solana
Solana (SOL) $ 172.36 1.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522656 1.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482952 0.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153165 1.98%

OpenSea Aylık Satışlarda 5 Milyar Dolarlık Yeni Rekora Ulaştı

opensea aylik satislarda 5 milyar dolarlik rekora ulasti

NFT dünyası yeni isimlerin de dahil olmasıyla hızla büyümeye devam ederken, popüler NFT platformlarından OpenSea’ de büyümeyi sürdürüyor. Her ne kadar işin teknik kısmında işlen OpenSea için pek yolunda gitmese de, satış kısmında işler yolunda gibi gözüküyor.

Öyle ki OpenSea, Ethereum ve Polygon arasındaki 5 milyar dolardan fazla ticaret hacmiyle Ocak ayında yeni bir rekor kırdı.

opensea aylik satislarda 5 milyar dolarlik rekora ulasti 2

OpenSea Aylık Satışlarda Performansını Koruyor

Hatırlarsanız OpenSea’nin bir önceki Ethereum zirvesi, NFT platformunun popülaritesinin patlamasıyla Ağustos 2021’de yaşanmıştı. OpenSea o ay için 3.4 milyar dolarlık ticaret hacmini aşmış ve tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ancak 2022 NFT sektörü için oldukça iyi bir yıl başlangıcı oldu. Hatırlarsanız kısa bir süre önce sizlerle NFT işlem hacminin Ocak ayında 6 milyar doları geçtiğini paylaşmıştık.

Ancak yukarıda da bahsettiğimiz üzere teknik kısımında OpenSea için işler pek yolunda gitmiyor. Öyle ki kısa bir süre önce bazı OpenSea kullanıcıları, bir UI istismarı nedeniyle yüksek değerli NFT koleksiyonlarının tahmini değerlerinin çok altında satılmasıyla mağdur oldu. Diğer taraftan şirket, şimdiye kadar hatadan etkilenen müşterilere 1.8 milyon dolar değerinde ETH’yi geri ödedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala