bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,256.95 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,243.07 2.97%
bnb
BNB (BNB) $ 595.25 1.13%
solana
Solana (SOL) $ 140.44 1.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518416 1.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464255 0.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147251 1.31%

OPEN zincirleme biletleme ekosistemini başlatırken yeni RWA kullanım alanı ortaya çıktı

btch 1

OPEN Biletleme Ekosistemi, blockchain teknolojisini kullanarak 85 milyar dolarlık biletleme endüstrisini bozmayı amaçlayarak bu hafta faaliyete geçti.

image

Yeni bir RWA kullanım alanı doğdu

Gerçek dünya varlıklarının (RWA) kullanım alanlarındaki muazzam büyümenin ortasında, zincirleme biletler bir sonraki büyük şey olabilir. Geleneksel biletleme, blok zinciri odaklı çözümler için belirli fırsatlarla birlikte, bozulmaya hazır 85 milyar dolarlık bir sektördür. OPEN’in misyonu, hayranlar için çok ihtiyaç duyulan şeffaflığı ve içerik oluşturucular için adil kazançları sağlayarak tüm biletleri onchain’e taşımaktır.

OPN token

OPEN’in araçlarındaki tüm biletleme faaliyetleri, 29 Mart Cuma gününden itibaren alınıp satılabilir hale gelecek olan OPN token tarafından yönlendirilmektedir. Bilet entegratörleri, araçlara erişmek ve bilet düzenlemek için OPN’yi açık piyasadan temin etmektedir. OPN için stake etme işlemi başladığında, tüm staker’lar tüm küresel zincir üzerindeki bilet faaliyetlerinden doğrudan getiri elde edecektir.

Tak ve çalıştır altyapı

OPEN ekibi, 2016’dan bu yana zincirleme biletleme altyapısı oluşturarak, topluluklarını büyütmek ve NFT koleksiyonları düzenlemek isteyen küçük bağımsız sanatçılardan biletlerini zincirleme olarak almak isteyen büyük biletleme operatörlerine kadar her ölçekte değer katan bir tak ve çalıştır araç takımı ortaya çıkardı. OPEN kullanılarak düzenlenen her bilet, tam şeffaflıkla zincir üzerinde doğrulanabilir. OPEN bugüne kadar 5 milyondan fazla bileti onchain olarak düzenlemiştir ve bu yıl yıllık bilet hacmini 20 milyona çıkarmayı beklemektedir.

Etkinlik finansmanı

Biletlemeyi onchain’e taşımak sadece biletleme deneyimini daha sorunsuz hale getirmekle kalmıyor, aynı zamanda günlük yaratıcıların hayatlarını daha önce hiç mümkün olmayan şekillerde kolaylaştıran ek kilitler de var. OPEN’in yeni etkinlik finansman aracını ele alalım; sanatçılar ve etkinlik organizatörleri, satılmamış onchain bilet envanterlerini DeFi finansmanı için teminat olarak kullanarak bir gösteri, turne veya festival gerçekleştirmek için gereken fonları kitle kaynaklı olarak elde edebiliyor. Bu etkinliklerin gerçekleştirilmesine yardımcı olan katılımcılar, bilet satışı gerçekleştiği anda kendilerine otomatik olarak verilen programlanabilir bir getiri ile ödüllendirilir. Bu yaklaşım, yaratıcılara özgürlük ve bağımsızlık sağlamak için en yeni RWA ve DeFi araçlarını bir araya getiriyor.

OPEN hakkında daha fazla bilgi:

OPN tokenı 29 Mart Cuma günü piyasaya sürülecek. OPEN’in biletlemeyi zincirleme hale getirme misyonunu web sitesi aracılığıyla takip edin: onopen.xyz ve resmi OPEN twitter hesabı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala