bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,347.24 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.81 0.01%
bnb
BNB (BNB) $ 608.83 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529353 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470636 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150511 0.21%

OKCoin, Signature Bank’ın Çöküşü Nedeniyle Dolar Mevduatlarını Duraklatıyor

okcoin signature bankin cokusu nedeniyle dolar mevduatlarini duraklatiyorokcoin signature bankin cokusu nedeniyle dolar mevduatlarini duraklatiyorhjfg

ABD’de Silicon Valley Bank‘ın ardından Signature Bank da iflas bayraklarını çekti. Signature Bank’ın 110 milyar doların üzerinde varlığı bulunuyordu. Hazine Bakanı Yellen ve Fed Başkanı Powell’ın ortak açıklamasında, bankaların kurtarılmayacağı belirtilmişti. Çıkan son haberlere göre; OKX’in ABD merkezli kardeş borsası OKCoin, Signature Bank’ın çöküşü nedeniyle dolar mevduatlarını ve tezgah üstü hizmetleri duraklatma kararı aldı.

OKCoin, Dolar Mevduatlarını Duraklatma Kararı Aldı

OKCoin, Signature bankasının çöküşü nedeniyle müşterilerin USD yatırmasına izin verme yeteneğini geçici olarak kaybetti. OKCoin CEO’su ve OKX Başkanı Hong Fang genellikle Hong ile anılınıyor. Twitter’da Signature’ın OKCoin’in birincil ABD doları bankası olduğunu söyleyerek haberi duyurdu. Ayrıca, hızlı ve yinelenen alımlar gibi tezgah üstü hizmetleri de duraklattı.

signature bank kripto baglantili mevduatlarini azaltacakrrf

OKCoin CEO’su Hong Fang, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Ekibimiz gerçek zamanlı olarak alternatif kanallar ve çözümler üzerinde çok çalışıyor. Başlangıçtan bu yana çok daha kötü zamanlardan geçtik. Bu hafta sonu bize bir şey anlattıysa, o da inşa etmekte olduğumuz geleceğin önemidir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala