bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,640.32 2.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,249.13 1.01%
bnb
BNB (BNB) $ 603.56 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 139.46 0.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518934 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462269 0.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145861 0.92%

Öğrencinin gerçek ihtiyacı başka!

İslam Memiş yazar

Öğrencilere vergisiz telefon satışıyla ilgili haberler son günlerde ilgiyle takip ediyor. Öğrencilere bir defaya mahsus vergisiz telefon ve bilgisayar satışı çoğu öğrenciyi sevindirdi. Şimdilik telefon ve bilgisayar araştıran öğrenciler, stokçu ve fırsatçılar kenarda bekliyor. Bakalım müjdeler yerini bulacak mı!

Öğrencinin gerçek ihtiyaçları başka.
Pardon “Parası az olan, lüks tüketim yapamayan, kira ve yol parasını düşünen öğrencilerin”

Okulların açılmasıyla beraber okul alış verişi, kiralık daire, yurt harcamaları başlayacak. Gerçek enflasyonun hissedilmesine 2 hafta kaldı. Bireyler çocuklarının okul masraflarını, yerel seçimlerde kendine alan hazırlayanlar da adaylık sürecini düşünüyor.
Politika tarafında tartışmalar son hızla devam ederken, yarınımızın gençleri unutulmamalı!

Büyükşehir Belediye’leri eğitim sürecinde ve okul saatleri içinde yüzyüze eğitimine devam eden öğrencilere ulaşımı ücretsiz sağlamalı. Toplu ulaşıma gelen zamlar, hem bireyler hem de öğrenciler için zorlayıcı olacak. Özellikle 2 ya da 3 çocuğunu okutan bireyleri düşünmeli, yükünü hafifletmeli. Bu destek belediyeler için kesinlikle bir yük değildir. Büyükşehir belediyelerinin nelere harcama yaptıklarını az çok biliyoruz. Bu konuda kimse çıkıp “Büyük maliyet, zarar ederiz” diyemez.

Gençleri seviyor musunuz?
Gönül kazanmak mı istiyorsunuz?
Gelecek için bir şey mi yapmak istiyorsunuz?
O zaman buyrun.
25 bin liraya bilgisayar veya telefon alamayacaklar için müjde verilmeli.

Öğrenciye ulaşım ücretsiz olmalı.
Ve bu konu tartışmaya kapalıdır!

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İslam Memiş

İslam Memiş 1980 İstanbul doğumlu aslen Ordu’lu 2 çocuk babası. Erzurum Atatürk Ünv. İşletme Yönetimi okudu. 4 yıldır Anadolu Ajansı (AA) Finans Analisti olarak görevini sürdürüyor. Sahibi olduğu kuyumcu perakende mağazasını işletiyor. Adalet Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı’nın emtia bilirkişilik görevini sürdürüyor. Tüm ulusal kanallara altın ve para piyasalarını yorumluyor.
https://www.btchaber.com

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala