bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,667.33 1.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.16 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 613.47 1.58%
solana
Solana (SOL) $ 146.12 1.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527303 0.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473118 0.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152134 0.27%

Nubank Önümüzdeki Ay İki Halka Açık Listeleme Bekliyor

nubank onumuzdeki ay iki halka acik listeleme bekliyor

Nubank, yaklaşmakta olan halka arzın (IPO) bir parçası olarak ABD ve Brezilya’da ne zaman halka açılacağına dair beklenen tarihleri ​​açıkladı.

Nubank, New York Menkul Kıymetler Borsası’nda (NYSE) ve Sao Paulo merkezli B3 borsasında listeleneceği tarihlerin 9 ve 10 Aralık olacağını tahmin ediyor.

nubank onumuzdeki ay iki halka acik listeleme bekliyor 2

Nubank Halka Arz için Başvuruda Bulundu

Nubank Ekim ayı sonlarında halka arz için başvuruda bulunduğunu duyurmuştu. Ayrıca fintech girişimi, uygulama kullanıcılarını halka arz öncesinde Nubank’ın küçük bir parçasını güvence altına almaya odaklanan NuSócios adlı bir program aracılığıyla şirkette ortak olmaya davet etti.

Brezilya merkezli Nubank müşterileri artık mobil uygulamalarında şirketin bir parçasının nasıl talep edileceğine ilişkin talimatları bulabiliyor. Bazıları stratejiyi kripto dünyasında popüler olan airdroplara benzetiyor, ancak Nubank terimini kendi pazarlama materyallerinde kullanmıyor gibi görünüyor.

9 Kasım’da başlatılan NuSócios adlı yeni bir program aracılığıyla fintech, milyonlarca müşterisine ücretsiz olarak Brezilya Depozito Makbuzları sağlıyor. Ayrıca kampanya, Nubank kullanıcılarını, profesyonel yatırımcılar olmasa bile, yatırım yapabilecekleri ve borsanın nasıl çalıştığını öğrenebilecekleri mesajıyla güçlendirmeye odaklanmış gibi görünüyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala