bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,972.94 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.92 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 580.20 0.13%
solana
Solana (SOL) $ 172.27 1.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520947 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481641 0.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152735 1.62%

Northern Lightning’in Kurucusu Bitcoin ile İlgili Konuştu

citigroup bitcoin yeni zorluklarla karsi karsiyad

Avrupa çapında birçok Bitcoin etkinliğine ev sahipliği yapan Northern Lightning konferanslarının CEO’su, kıtanın Bitcoin topluluğunun devam eden çatışma durumlarını ve sosyal sorunları ele almak için çok önemli olacak idealleri geliştirdiği düşünüyor.

Northern Lightning’in Kurucusu: Bitcoin Zorluklara Karşı Savaşacak

Joe Hall’a konuşan Dale, önde gelen kripto para birimi için çeşitli araçlar geliştiren çok sayıda girişim ve şirket göz önüne alındığında, Bitcoin’in Avrupa’daki sosyal ve ekonomik adaletsizlikle mücadeledeki benzersiz konumunun altını çizdi.

northern lightningin kurucusu bitcoin ile ilgili konustudffv

Dale, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Avrupa savaş, göç, hükümetin aşırı erişimi gibi zorluklarla karşı karşıya olan bir kıta ve birçok insan Bitcoin’i Avrupa’dan çıkmanın bir yolu, bir çıkış biçimi olarak görüyor. Bitcoin ile ademi merkeziyet mücadelesinin farklı olacağını düşünmüyorum. Sanırım buna paralellikler olacak, muhtemelen reformlara ve din savaşlarına ve iç çekişmelere yol açan çok sallantılı uzlaşmalara bakabiliriz.

Avrupa Birliği endüstri için kapsamlı bir çerçeve geliştirmek için adımlar atarken, kripto para birimi alanının düzenlenmesi son iki yılda Avrupa çapında önemli bir tartışma konusu oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala