bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

NFT’lerin Geleceği Nasıl Şekillenecek? NFT Nasıl Yapılır?

BTCHaber TV’nin yeni programı “Sanatın NFT Hali” Cem Güventürk’ün eğlenceli sunumuyla bugün seyircisi ile buluştu. Cem Güventürk’ün ilk konuğu Alemşah Öztürk oldu.

NFT Nasıl Yapılır?

Cem Güventürk, Alemşah Öztürk‘e NFT ile nasıl tanıştın, bize biraz bahseder misin?” şeklinde bir soru yöneltti:

Alemşah Öztürk şu şekilde bir yanıt verdi:

Ben NFT ile ilk tanıştığımda o zamanlar dünyanın ilk NFT projesi çıkmıştı. İnsanlar neden bu koleksiyonlara bu kadar para ödüyor diye merak etmeye başlamıştım. Sonra o kadar çok merak ettim ki gidip alıyım bari dedim. Tabii o zaman o kadar yüksek bir fiyata NFT almamıştım ama sonradan çok pişman oldum diyebilirim. Daha sonra onu görünce bu nedir diye araştırdım ve teknik NFT’nin teknik tarafını inceledim.

Cem Güventürk, Alemşah Öztürk‘e “NFT’lerin sürekli olarak bu şekilde ivme kazanacağını düşünüyor musun?” diye sordu:

Alemşah Öztürk:

Bu konuda şöyle düşüyorum. Hayatımıza yeni bir teknoloji girdiği zaman başta çok büyük bir ilgi görüyor. Ayrıca şu anda cicim yıllarındayız diyebiliriz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala