bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,896.85 0.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,063.30 0.74%
bnb
BNB (BNB) $ 537.17 3.22%
solana
Solana (SOL) $ 133.17 3.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.493995 0.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451425 0.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153706 2.95%

NFT Platformu OpenSea, Solana NFT’lerini Destekleyecek

NFT Platformu OpenSea Solana NFTlerini Destekleyecek

NFT sektörü tüm hızıyla gelişmeye devam ederken, çoğunlukla piyasanın büyük bir çoğunluğunu Ethereum NFT’leri oluşturuyor. Büyük NFT koleksiyonularının çoğunu Ethereum ağında görmemiz, yanında yüksek GAS ücretleri ve işlem verimsizliği gibi sonuçlar da doğuruyor. Bu nedenle NFT platformları da ekosistemlerine yeni Blockchain ağlarını destekleyerek Ethereum’un üzerindeki yükü almaya çalışıyor. Son olarak OpenSea de Polygon ve Klaytn‘dan sonra Solana NFT’lerini de sistemine entegre ediyor.

OpenSea, Solana NFT’lerini Platforma Dahil Edecek

En popüler NFT platofmrlarından birisi olan OpenSea, kripto alanındaki birçok şirket gibi Twitter üzerinden müjdeyi verdi. NFT platformu, Solana’nın NFT’lerini dijital koleksiyon ürünleri için pazarına geldiğini böylece resmi olarak doğruladı.

Diğer taraftan halihazırda sektördeki birçok kişi, bu haberi 2022’nin bir bölümünde gerçekleşmesini bekliyordu. Ocak ayının sonlarında, teknoloji blog yazarı Jane Manchun Wong, OpenSea’nin Solana dijital cüzdanları için destek hazırladığına dair açık işaretler gördüğünü paylaşmıştı. Salı günü bile OpenSea’nin web kodu, hızlı ve ucuz zincirden bahsedenlerle dolu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala