bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,014.96 2.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.16 4.63%
bnb
BNB (BNB) $ 580.39 2.05%
solana
Solana (SOL) $ 168.51 5.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523886 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482208 5.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153654 2.09%

NFT Platformu Eterlast ve Immutable X Ortaklık Kurdu

nft projesi eterlast ve immutable x ortaklik kurdu

NFT‘lere olan ilginin artmasıyla birlikte bu alanda yapılan ortaklıklarda hız kazandı. Sinema yıldızları, sporcular, filmler ve fotoğraflar içeren “markalı” NFT‘ler oluşturmak için tasarlanmış bir platform olan Eterlast ile NFT merkezli bir Katman 2 çözümü olan Immutable X ile bir ortaklık imzaladı.

Eterlast ile Immutable X Ortaklığı Neler Sağlayacak?

Markalı NFT‘ler oluşturmak için tasarlanmış bir platform olan Eterlast ile Immutable X ortaklık kurdu. Söz konusu ortaklık ile; spor, müzik ve sanat yıldızlarını içeren, NFT oluşturmak için işbirliği yaptı. Ayrıca Eterlast NFT‘leri mevzuata uygun bir şekilde kullanarak yapıyor.

nft projesi eterlast ve immutable x ortaklik kurdu

Eterlast’ın CEO’su ve kurucusu Joan Roure, ürününün ilerlemesi ve spor ve müzik hayranlarının katılımı için bu işbirliğinin önemini vurguladı:

Blockchain dijital ürünleri tüketme şeklimizi yeniden keşfediyor. 20 yıldır ilk kez en ikonik medya ve spor markaları haklarını yeni ortaklara açıyor. Amacımız bu hakları hayranların eğlenebileceği ve ticaret yapabileceği etkileyici NFT platformları aracılığıyla hayata geçirmek. Her gün tükettiğimiz içeriği benzersiz NFT deneyimleri aracılığıyla metaverse tabanına taşıyoruz.

Bunun yanında Immutable’ın kurucu ortağı Robbie Ferguson, Eterlast ile ortaklaşa yapılan yeni sürümlerin, hem yaratıcılar hem de yatırımcılar için önemli olduğunu dile getirdi.

Ayrıca belirtmek gerekirse; Eterlast temsilcilerinin tahminlerine göre, yeni platformdaki ilk NFT‘ler 2022’nin ikinci ve üçüncü çeyreğinde hayata geçecek. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala