bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,160.80 0.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,549.40 0.80%
bnb
BNB (BNB) $ 615.80 4.89%
solana
Solana (SOL) $ 185.67 0.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628704 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651934 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214269 1.03%

NFT Pazar Yeri OpenSea Politika Değişikliğine Gidiyor

nft pazar yeri opensea politika degisikligine gidiyor

Dünyanın en büyük NFT pazar yeri konumunda olan OpenSea, kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklama OpenSea’nin sıfır ücrete geçiş yapacağı belirtildi.

OpenSea Sıfır Ücrete Geçiyor

Günlük işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük NFT pazar yeri olan OpenSea, Blur ile yaşanan gerilimin ardından yeni bir politika değişikliğine gidiyor. Lider NFT pazar yeri OpenSea, yaptığı son açıklamada, pazar yeri ücretlerini geçici olarak ortadan kaldırdığını belirtti.

OpenSea’nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan bir paylaşımda pazar yeri ücretlerinin yüzde 0 olacağını ve zincir içi telif hakkı uygulaması olmayan tüm koleksiyonları varsayılan olarak yüzde 0.5’ten başlayan isteğe bağlı içerik oluşturucu telif ücretleri olacağı belirtildi.

nft pazar yeri opensea politika degisikligine gidiyor 2

Bu duruma, “sözlerini yerine getirdiği için” Blur’un da dahil olduğunu ve artık içerik oluşturucuları koleksiyonlarında telif hakkı kazanmak için iki platform arasında seçim yapmaya zorlamadığı belirtildi. NFT pazar yeri OpenSea Twitter’da yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Yeni kararlarımız, OpenSea için yeni bir çağın başlangıcı. Bu modeli test etmekten ve tüm ekosistem katılımcıları – içerik oluşturucuları, koleksiyonerler ve güç alıcıları ve satıcıları – için doğru teşvik ve motivasyon dengesini bulmaktan dolayı büyük heyecan içindeyiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala