bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,003.95 1.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.41 2.65%
bnb
BNB (BNB) $ 579.80 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 173.06 2.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524279 0.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482483 0.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155585 1.97%

Nexo (NEXO) Neden Yükseliyor?

Nexo kaç tL

Kripto para sektörü giderek daha popüler bir hale gelirken, kripto para borsaları da hızla büyümelerini sürdürüyorlar. Bununla birlikte özellikle merkezi kripto borsaları, token’lar üzerinde belli başlı bir etki sahibi olabiliyor. Bu borsaların başında ise şüphesiz Binance ve Coinbase gibi borsalar yer alıyor. Son olarak Nexo da (NEXO) gün içerisinde yüzde 16 artarak bunu kanıtladı. Peki Nexo (NEXO) neden yükseliyor?

Nexo (NEXO) Neden Yükseliyor?

Peki Nexo (NEXO) neden yükseliyor?

Nexo (NEXO) hafta başında 2.1 dolar seviyesinde fiyatlanırken, bugün neredeyse 90 derecelik bir artış ile 2.5 dolar seviyesine kadar yükseldi. Anlık olarak yaşanan bu yüzde 17’lik artışın şüphesiz en büyük sebebi ise bir süredir merakla beklenen Binance listelenmesinin bugün gelmesi oldu.

Binance, web sitesinde yaptığı bir duyuruyla, 29 Nisan’da Nexo (NEXO) ve MobileCoin’i (MOB) listeleyeceğini açıkladı. Kullanıcılar, TSİ 13:00’da alım satım yapmak için NEXO ve MOB tokenlerini yatırmaya başlayabilir.

Ayrıca Binance, kullanıcıların 30 Nisan saat TSİ 13:00’da NEXO ve MOB tokenlerini çekebileceklerini de belirtti. Ancak, kullanıcıların para çekme sayfasındaki durumu kontrol etmesi gerekiyor. NEXO ve MOB için listeleme ücreti ise 0 BNB olarak belirlenmiş durumda.

Bununla birlikte tek gelişme Binance gelişmesi değil elbette. Öyle ki kısa bir süre önce (19 Nisan) tarihinde NEXO, Mastercard ile ortak bir çalışma ile dünyanın ilk kripto destekli kredi kartını piyasaya sürmüştü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala