bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,285.88 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,982.24 0.41%
bnb
BNB (BNB) $ 565.54 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 136.98 1.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516855 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448582 1.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132632 0.90%

Newscrypto (NWC) Nedir?

Newscrypto NWC nedir

Newscrypto (NWC) platformu, kullanıcılarına kapsamlı niteliklerde bir dizi gösterge sunan ve eğitsel içerikleri bünyesinde barındıran bir ekosistemdir. Platformda yeni kullanıcılardan tecrübeli kripto para tutkunlarına varıncaya kadar herkesin ilgisini çekebilecek eğlenceli unsurların yer aldığı bilgisi projenin web sayfasında yer alıyor. Proje bir kripto para kullanıcısının ihtiyaç duyabileceği her şeyi vadetmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Newscrypto ekibi topluluğu odağına almayı başarmış bir ekosistem meydana getirmeyi de istiyor. Bu ekosistemde kripto para kullanıcıları hem yeni şeyler öğrenebilecek hem de birbirlerine çeşitli hususlarda katkı sağlayabilecekler. Ayrıca kullanıcıların ekosistemde gönderi paylaşmaları için NWC token türünden teklifler de sunuluyor. Bu içerik boyunca Newscrypto platformundan ve kripto para ekosistemine katkılarından bahsedeceğiz. Ayrıca platformda kullanılan kripto para NWC token’lere yönelik birtakım detaylı verilere de burada yer veriyor olacağız.

Newscrypto (NWC) platformunun orijinal web sayfasında yer alan ifadeyi sizlerle paylaşalım: “Kripto para dünyasında para kazandıracak kararlar almanın en güzel yeri!” Newscrypto platformu eğitim, piyasa göstergeleri ya da diğer yardımcı araçlar gibi unsurları içeren kapsamlı bir ekosistem olma özelliği taşıyor. Ekosistemde yer alan göstergelerden yola çıkarak piyasa hakkında teknik değerlendirmeler gerçekleştirmek mümkün olabiliyor. Bunların yanı sıra piyasayla ilgili diğer araçlardan istifade ederek de kullanıcıların Newscrypto platformundan faydalanması mümkün. Newscrpto platformu dünyadaki en başarılı alım satım uzmanları, başka bir deyişle trader’lar, tarafından test edilip onaylanan bir mecra olma özelliğini taşıyor. Her şey dahil bir kripto para platformu olarak hizmetlerini sürdüren bu platform oldukça iddialı bir duruşa sahip.

Kripto para piyasasında yer alabilecek her düzeyden kullanıcının ihtiyacı düşünülerek hazırlanmış detaylı araçlar Newscrypto platformunda bulunuyor. Bu araçların muhtemel bütün ihtiyaçları kapsayacak niteliklerde olduğunu ifade edebiliriz. Söz konusu araçlardan piyasaya yeni girecek kullanıcılar ya da piyasada engin tecrübeleri bulunan kullanıcılar faydalanabiliyor. Platformda otomatik grafiklendirme araçları da yer alıyor. Bu araçlar sayesinde kullanıcıların, özellikle yeni başlayanların, teknik analiz konularının temel mantığını algılaması kolaylaşacak. Bunların yanı sıra platformda yer alacak tecrübeli kullanıcılar için gelişmiş teknik analiz araçları da burada yer alacak.

Newscrypto (NWC) ne zaman çıktı?

Newscrypto (NWC) platformu iki geliştiricinin girişimleri sonucunda faaliyetlerine başladı. Platformun geliştirilme çalışmaları 2017 yılında başlatıldı. Kullanıcılara hizmet vermeye başladıktan sonra bu ekosistem hızlı bir şekilde gelişmeye devam etti. Projenin geliştiricileri, çalışmalarına ilk başladıkları anlarda piyasada bir ihtiyaç tespit etti. Tecrübeli kripto para kullanıcıları için ilgili verilen sunulması gerekiyordu. Bunun yanı sıra piyasaya henüz adım atan yeni kullanıcılara da kripto para kariyerlerini ateşleyecek teşvik edici ve bilgilendirici içeriklere ihtiyaç vardı. İkili kendi kendilerine fonladıkları projeyi büyük bir ekosistem haline dönüştürmeyi başardı. Sonuç olarak ortaya Newscrypto ekosistemi çıktı ve bu platform başarılı bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor.

Küçük bir ekipten bugün uluslararası niteliklerde kocaman bir aileye dönüşen Newscrypto topluluğu aklınıza gelebilecek hemen her alanda uzmanlara sahip. Eğitim meselesine yoğunlaşan ekip, kripto para alanının olmazsa olmazı diyebileceğimiz alanlardaki hayati öneme sahip bilgileri derledi. Bu faydalı bilgiler kullanıcıların ihtiyacını karşılamak adına ekosisteme dahil edildi. Bunlardan faydalanan kripto para severler kendilerini güvende hissedebiliyor. Bu sayede araştırmalarını daha etkili yapıp daha bilinçli bir şekilde işlem gerçekleştirebiliyorlar. Bu durum kripto para ekosisteminin de gereksiz balonlar oluşturmasını engelleyici bir etkiye sahip olabilir.

NWC nedir

Newscrypto (NWC) Fiyatı Nedir?

Newscrypto (NWC) platformunun kripto parası NWC token’ler ile ilgili en güncel fiyat verilerine aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Ekip tarafından projenin tanıtımına yönelik detaylı bir evrak hazırlanmış. Bu evrakta yer alan verilere göre NWC token’lerin piyasaya arz edileceği toplam miktar net olarak belirlenmiş. Buna göre NWC token’lerin piyasa arzı 280 milyon adetle sınırlandırılmış. Sınırlı arza sahip kripto paraların belirli durumlarda avantaj sağladığını ifade etmek gerekiyor. Piyasaya şimdiye dek 150 milyon civarında NWC token dahil edilmiş. Bu miktar toplam arz edilecek değere oranlandığında ortaya %54 gibi bir sonuç çıkıyor.


Newscrypto Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 NWC token [mcryptocoin=”NWC” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. NWC token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”NWC” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. NWC token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”NWC” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”NWC” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.


Newscrypto Kaç Dolar?                          

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 NWC token [mcryptocoin=”NWC” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle NWC token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 2,14 dolarla kaydetti. Bununla birlikte NWC token yılın en düşük seviyesini ise 0,19 dolarla belirledi.

Newscrypto nedir

Newscrypto (NWC) Nasıl Çalışmaktadır?

Newscrypto (NWC) ekosisteminin kullanıcıların her türlü ihtiyacına karşılık vermek için tasarlanmış bir platform olduğundan bahsettik. Platformun kripto parası NWC token’ler, ekosistemde gerçekleştirilecek işlemlerde kullanılıyor. Bu kripto para platformun işlevsel olabilmesini güvence altına alıyor. Newscrypto platformunun Stellar (XLM) ağı üzerinde inşa edildiğini biliyoruz. Projenin toplam arz edeceği token’lerin yarısı token satışı esnasında kullanıcılarla buluşturulmuştu. Token’lerin Binance akıllı zincirinde, Stellar ağı üzerinde ve biraz da Ethereum (ETH) ağında yer aldığı tanıtıcı evrakta yer alan bilgiler arasında.

Newscrypto (NWC) Nasıl Satın Alınır?

Newscrypto (NWC) platformunun kripto parası NWC token’ler çok sayıda borsa üzerinden satın alınabilir. Bu borsalar arasında Kucoin, Gate.io, Uniswap ya da Bitglobal gibi isimler yer alıyor. KuCoin borsası üzerinde NWC token’ler için USDT ve BTC türünden işlem çiftleri oluşturulmuş. Kullanıcılar bu borsa üzerinden bu iki kripto parayı kullanarak NWC token sahibi olabilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala