Neredeyse 100 Milyon XRP Transfer Edildi

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Yakın zaman önce ortaya çıkan blockchain verilerine göre, balinalar ve önde gelen borsalar arasında 100 milyon XRP transferi gerçekleştirildi. Bu transferleri anlık olarak takip eden Whale Alert, son 20 saat içinde 98,4 milyon XRP’nin transfer edildiğini duyurdu.

Önde Gelen Oyuncular 100 Milyon XRP Transfer Etti

Önde gelen birkaç kripto varlık alım satım platformu ve balinalar tarafından gerçekleştirilen yaklaşık 100 milyon XRP’lik transferin dolar karşılığı ise 106,517,732 doları.

neredeyse 100 milyon xrp transfer edildi 3

Transferlerde Ripple’ın da adı var. Ripple, alternatif cüzdanlardan biri olan RL18-VN’den Lüksemburg’daki Bitstamp borsasına 20 milyon XRP gönderdi. Buradaki dikkat çeken nokta ise, Bitstamp’ın XRP ticaretini ocak ayına askıya almış olması. SEC ve Ripple arasında davanın ardından Bitstamp böyle bir karar vermişti.

neredeyse 100 milyon xrp transfer edildi 2

Transferler arasında Binance’in de ismi var. Binance, Gopax’a iki parti halinde 10 milyon XRP taşıdı. Ayrıca, Bitstamp’tan da 15 milyon 800 bin XRP aldı.

Diğer yandan anonim bir balina da 46.869.520 XRP’yi başka bir anonim kripto cüzdanına aktardı. Bu, fiat cinsinden 50.135.910 dolara eşdeğer.

Bugünün erken saatlerinde, Ripple’ın eski ortağı olan MoneyGram’ın Stellar ile bir ortaklık anlaşması imzaladığı açıklandı. Konuyla ilgili daha fazla bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Hazal Orta

Ortadoğu’daki gerilim Bitcoin ve altcoin’leri sert vurdu

İran, İsrail’in Lübnan’daki saldırılarına misilleme olarak yüzlerce balistik füze ile İsrail’i hedef aldı. Bu gelişmelerin ardından altın ve petrol fiyatları yükseliş kaydederken, Bitcoin ve altcoin’ler sert bir düşüş yaşadı. 1 Ekim gecesi Bitcoin fiyatı 60.150 dolara kadar geriledi ve şu anda 61.250 dolardan işlem görüyor. Ripple ETF başvurusu dikkat çekti ABD’nin Delaware eyaletinde faaliyet gösteren ...

Bağlantıyı kopyala