bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,993.88 6.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,113.12 3.71%
bnb
BNB (BNB) $ 587.48 4.25%
solana
Solana (SOL) $ 144.00 3.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533188 2.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468208 2.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145831 9.40%

MX Token (MX) Nedir?

MX token MX nedir

MX token (MX) MEXC adlı borsanın platformunda kullanılan kripto paradır. Borsa ekibi tarafından geliştirilen MX token’ler platformda gerçekleştirilen işlemlerde kullanılıyor. MEXC platformunda kullanıcılara geniş ölçekte kripto para alım satım işlemleri sunulduğunu görüyoruz. Borsanın küresel çapta işlemlerine devam ettiği ve dünyanın dört bir yanından kullanıcılara ulaştığını söylemek de mümkün. Platformun Türkçe dil seçeneği de bulunuyor. MX token’ler platformda kullanılmak üzere tasarlanmış ve zamanla başka borsalarda listelenmeyi başarmış bir kripto para olarak karşımıza çıkıyor. Bu içerik boyunca MEXC platformundan ve kripto para ekosistemindeki yerinden bahsediyor olacağız. Ayrıca platformun kripto parası MX token’ler hakkına birtakım verilere de yine bu yazı boyunca yer veriyor olacağız.

MEXC borsa platformu Singapur merkezli bir oluşum olarak biliniyor. Platformunda çok sayıda kripto paranın alınıp satılmasına imkan veren bu borsa kullanıcılarına hizmet vermeyi sürdürüyor. Borsada kaldıraçlı işlemlerde yer alıyor. Kripto para piyasasında faaliyetlerine devam eden borsalar arasında ön plana çıkmadığını gördüğümüz bu borsa merkezi bir yapıya sahip. Borsa üzerinde kullanıcıların spot işlemleri, marjin işlemleri, kaldıraçlı ETF işlemleri gibi olanaklardan faydalanabilmeleri mümkün. Bunların yanı sıra kullanıcılara indeks ürünleri, sözleşmeler, stake etme hizmetleri ya da borsa dışı hizmetlerin de verildiği webde yer alan çeşitli kaynaklarda geçiyor.

MX token

MX token (MX) ne zaman çıktı?

MEXC borsası 2018 yılında ilk işlemlerine başladı. Borsanın yüksek performanslı eşleme motoru adı verilen bir teknolojiden faydalandığını biliyoruz. Merkezi özelliklere sahip olan borsa finans sektöründe ve blockchain alanında engin tecrübelere sahip bir ekip tarafından işletiliyor. Halihazırda MEXC borsası dünya çapında 70’den fazla ülkede aşağı yukarı 5 milyon kullanıcıya hizmet veriyor. MEXC, başarılarına başarı ekleyerek piyasaya yeni giren yatırımcıların da hedefinde yer almak istiyor. Ayrıca ekip piyasadaki mevcut kullanıcıları da platformuna çekmenin yollarını arıyor. Böylece borsada kullanılan MX token’lerin (MX) daha geniş bir kullanım alanında daha fazla kullanıcıya ulaştırılması hedefleniyor.

MEXC borsası platformu Avustralya, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri ve Estonya olmak üzere dört farklı ülkede önemli lisanslar almaya hak kazandı. Bu cümlenin işaret ettiği gerçek, kullanıcıların borsaya güven duymasını kolaylaştırıyor. MEXC Global ayrıca çeşitli yargı ya da yetki alanlarında faaliyet veren yatırımcılar için farklı dil seçeneklerini bünyesinde barındırıyor. MEXC borsası bunların yanı sıra yüksek bir işlem kapasitesini de kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Borsa platformunun sahip olduğu eşleme motoru saniyede 1,4 milyon işlemi gerçekleştirebilme potansiyeline sahip. Böylece MEXC kullanıcılarının kaliteli işlemlere hızlı bir şekilde ulaşabilmesi mümkün hale getirilmiş. Platformu kuran ekibin bankacılık teknik uzmanlığına sahip geliştiricilerden meydana geldiğini görüyoruz. Bu durum da kullanıcılara avantaj olarak yansıyor. Son olarak platformun aldığı güvenlik önlemlerinden bahsedelim. Singapur ve Güney Kore’de yer alan sunucular güvenli bir şekilde hizmet vermek için tasarlandı.

MX token nedir

MX token (MX) Fiyatı Nedir?

MEXC borsasının kripto parası MX token’lerin fiyatına yönelik en yeni verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Ekibin projenin tanıtımı için hazırladığı tanıtıcı evraklarda hem platform hakkında hem de kripto parası MX token hakkında çeşitli verilere yer verilmiş. Bu verilere göre MX token’lerin piyasaya ne kadar arz edileceğiyle ilgili birtakım gerçeklere ulaşıyoruz. MX token’lerin piyasa arzı için bir azami değer belirlenmemiş. Ancak evraklara göre toplamda 550 milyon adet piyasaya dahil edileceği iddia ediliyor. Bu miktarın şimdiye dek 100 milyonunun dolaşıma dahil edildiğini bu içeriğin hazırlandığı anda elde edilen verilere göre ifade edebiliriz.

MX token Kaç TL?                                                                                            

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MX token [mcryptocoin=”MX” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. MX token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”MX” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. MX token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”ACM” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”MX” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.


MX token Kaç Dolar?                               

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MX token [mcryptocoin=”MX” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle MX token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 2,79 dolarla kaydetti. Bununla birlikte MX token yılın en düşük seviyesini ise 0,15 dolarla belirledi.


MEXC nedir

MX token (MX) Nasıl Çalışmaktadır?

MEXC borsasının kripto parası MX token’ler lider altcoin Ethereum (ETH) blockchain’i üzerinde yer alıyor. MX token’lerin Proof of Stake konsensüs algoritmasından faydalandığını ve işlemlerini buna göre devam ettirdiğini söylemek mümkün. Buna göre bu kripto paranın stake edilebildiği çıkarımını yapabiliriz. Huobi Global platformunda yer alan ifadelere göre bu token’lerin toplam arzı 1 milyar ile sınırlandırılacak. Ancak farklı kaynaklarda konuyla ilgili farklı veriler yer alıyor.

MEXC borsasının yüksek performanslı bir eşleme motorundan yardım alarak çalışmalarını sürdürdüğünü biliyoruz. Bu motor sayesinde borsadaki kullanıcıların hızlı ve verimli bir şekilde işlem gerçekleştirebilmeleri mümkün hale geliyor. Üstelik borsa yetkililerinin ifadelerine göre platform güvenli bir yapıya sahip.

MX token (MX) Nasıl Satın Alınır?

MEXC platformunun kripto parası MX token’leri satın almanın öncelikli yolu kendi borsasına kaydolarak ilgili kripto paralarla gerekli işlemi gerçekleştirmekten geçiyor. Bunun yanı sıra MX token’lere platformunda olanak veren diğer borsaları şu şekilde sıralandırabiliriz: Huobi Global, Pionex, Hoo ve ZT. Kullanıcılar Huobi Global üzerinden HT, BTC ve USDT gibi kripto paralarla MX token satın alabiliyorlar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala