bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,337.70 2.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,179.65 4.17%
bnb
BNB (BNB) $ 586.66 2.39%
solana
Solana (SOL) $ 134.83 6.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501932 4.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.449843 5.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140893 6.05%

Munity Ekosistemi ve Beam ortaklığı: Mobilde Web3 at yarışı için yeni bir çağ!

hungr

Hungri Games, benzersiz oyunlar geliştirerek Web3 oyunlarında yeni bir standart belirleyen Beam ile özel bir ortaklık kurduğunu duyurmaktan heyecan duyuyor. Bu iş birliği, Munity Ekosistemi’nin canlı oyunlarını globaldeki en büyük web3 oyun platformu Beam’in ekosistemi aracılığıyla doğrudan dünya çapındaki oyuncuların erişimine sunarak heyecan verici bir yolculuğun başlangıcına işaret ediyor.

Söz konusu iş birliğinin temelinde dünya çapında türünün ilk örneği yenilikçi bir mobil at yarışı Web3 oyunu Metahorse Unity’nin tanıtımı yatıyor. Bir oyundan çok daha fazlası olan Metahorse Unity, at yarışı heyecanının Web3’ün en ileri teknolojisiyle buluştuğu, sürükleyici ve ödüllendirici bir deneyim sunan, farklı bir evrene açılan geçit görevi görüyor.

Ancak bu iş birliği Metahorse Unity ile sınırlı değil. Munity Ekosisteminden iki prestijli oyun daha – Stutengarden ve M-deed – Beam’de oyuncuları büyülemeye hazırlanıyor. Stutengarden at yakalama ve çok oyunculu RPG unsurlarının stratejik bir karışımını sunarken, M-deed tüketilebilir ürünler üretmeye odaklanan bir çiftlik ve idle oyun deneyimi sunuyor.

Hungri Games’in Kurucusu Arslan Kiran heyecanını şu sözlerle ifade etti: “Munity Ekosistemini Beam’e tanıtmaktan ve inovasyona olan bağlılığımızda önemli bir kilometre taşını oluşturmaktan heyecan duyuyoruz. Beam iş birliği sayesinde amacımız, mobil ve Web3 oyun endüstrisinde yeni standartlar belirleyerek hem şimdiki hem de gelecekteki oyuncularda büyük yankı uyandıracak deneyimler yaratmak.”

Metahorse Unity, Stutengarden ve M-deed Beam resmi tanıtımı yaklaşırken daha fazla güncelleme için bizi takip etmeye devam edin. Oyun dünyasının geleceği burada ve her zamankinden daha parlak.

Bu yeni oyun çağını keşfedin ve birlikte tarih yazmak için bize katılın.

Hungri Games Hakkında:
2019 yılında kurulan Hungri Games, Belfast ve İstanbul merkezli bir mobil oyun stüdyosudur. Mid-core ve core mobil oyunlarda uzmanlaşan Hungri Games, dünyanın dört bir yanındaki mobil oyuncular için oyun deneyimlerini yeniden tanımlayan Yarış RPG ve Aksiyon Strateji oyunları gibi çeşitli hibrit türlerin geliştirilmesinde öncülük etmektedir.

Beam Hakkında:
Beam, yeni nesil Web3 oyunları için sağlam bir platform sunarak merkezi olmayan eğlencenin zirvesinde yer almaktadır. Canlı bir oyuncu ve geliştirici topluluğunu teşvik etmeye odaklanan Beam, kendini piyasaya en yenilikçi ve ilgi çekici oyunları sunmaya adamıştır.

Metahorse Unity ve gelecekteki heyecan verici projeler hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.metahorseunity.io  adresini ziyaret edin. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala