bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,643.78 5.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.17 4.82%
bnb
BNB (BNB) $ 535.73 7.14%
solana
Solana (SOL) $ 130.76 13.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484554 5.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455289 6.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152274 5.83%

Mt. Gox Alacaklıları Bitcoin’lerine Bu Ay Kavuşabilir

mt gox alacaklilari bitcoinlerine bu ay kavusabilir

Mt. Gox alacaklıları için sonunda beklenen tarih geliyor. Mt. Gox alacaklıları için uzun zamandır beklenen geri ödeme planı yakın zamanda gerçekleşecek. Şirketin erken geri ödemeleri 10 Mart tarihinde başlıyor.

Mt. Gox Erken Ödemeleri 10 Mart Tarihinde Başlıyor

Mt. Gox şirketinde yaşanan sorunların ardından mağdur olan müşterilere Bitcoin ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyordu. Şirket tarafından Ocak ayında yapılan açıklamaya göre, alacaklıların 10 Mart’tan itibaren erken ödemeleri alması bekleniyor. Ödeme tarihinin açıklanmasının ardından Mt. Gox tarafından yeni bir açıklama gelmedi.

mt gox alacaklilari bitcoinlerine bu ay kavusabilir 2

Bu tür ödemelerin tamamlanması için açıklanan son tarih ise 30 Eylül 2023 olarak açıklandı. Bununla birlikte erken toptan ödemeler ve ara ödemeler dahil olmak üzere geri ödemelerin ilk dilimi için olduğu ve daha sonraki tutarların ise ilerleyen dönemde ödenmeye başlanacağı belirtildi.

Konu hakkında açıklama yapan Blockstream CEO’su Adam Back, kendisinin de bir Mt. Gox alacaklısı olduğunu şu sözlerle dile getirdi:

Söz konusu süre herkesin beklediğinden çok daha uzun bir zamana yayıldı ve bu sebeple, herhangi bir alacaklı tarafın nihayet ödemenin yapılacak olmasını memnuniyetle karşılamayacağından eminim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala