bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,351.24 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.86 1.72%
bnb
BNB (BNB) $ 604.50 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 143.39 0.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523478 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468297 0.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15053 1.56%

Motosiklet Üreticisi Ducati, NFT’ler için Ripple ile Ortak Oldu

motosiklet ureticisi ducati nftler icin ripple ile ortak oldu 1 1

Sanata ve dijitalleşmeye yeni bir soluk getiren NFT alanı, yaşanan gelişmelerle birlikte her geçen gün büyüyor. NFT alanına giren ve bu alan üzerinde çalışan şirketlerin sayısı arttıkça NFT’ye ilgi de artıyor. Son olarak İtalyan motosiklet üreticisi Ducati, NFT koleksiyonu için Ripple ile yeni bir iş birliği yaptı.

Ducati, NFT Koleksiyonu için Ripple ve NFT PRO ile Ortak Oldu

Merkezi İtalya’nın Bologna şehrinde bulunan motosiklet üreticisi Ducati, NFT PRO ve Ripple ile ortaklık kurarak ilk NFT koleksiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

motosiklet ureticisi ducati nftler icin ripple ile ortak oldu

Dünyaca ünlü motosiklet üreticisi, öncelikle kendi topluluğu Ducatisti ile marka bilinirliğini artırmayı amaçlayarak NFT koleksiyonu çıkarttığını belirtti. Bu girişimle Ducati, Web 3.0 alanına adım attığını duyurdu.

Ducati, NFT koleksiyonun geliştirilmesi için NFT PRO ile birlikte çalışacak. Ripple yani daha doğrusu XRP Ledger ise Ducati’nin NFT projelerinin Blockchain bölümünden sorumlu olacak.

XRPL, NFT Alanında Popüler Olmaya Başladı

NFT oluşturmak ve geliştirmek için popüler bir platform haline gelmeye başlayan XRP Ledger, geçtiğimiz ay otomobil şirketi Lotus Cars ile NFT koleksiyonu için ortaklık kurduğunu duyurmuştu. Ayrıca Web 3.0 şirketi CrossTower, NFT’lere XRPL desteği eklediğini açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala