bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,782.09 2.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.94 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 556.69 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 141.92 1.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519203 3.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478733 2.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1525 0.32%

Morgan Stanley, Kripto Araştırma Ekibi Kurdu

morgan stanley sheena shah liderliginde bir ekip kuruyor 2

Finansal hizmetler devi ve yatırım bankası Morgan Stanley, bir kripto araştırma ekibi kurduğunu duyurdu. Ekibi, eski baş döviz stratejisti Sheena Shah yönetecek. Londra merkezli ekip, kripto varlıkların, hisse senetleri ve sabit gelir üzerindeki etkisini küresel olarak araştıracak.

James Faucette ve Adam Wood, Morgan Stanley’nin ABD ve Avrupa’daki fintech ödeme araştırma ekiplerinin başında yer alıyor. Ayrıca Londra merkezli yeni ekip, bu ikiliye de küresel olarak rapor verecek.

morgan stanley sheena shah liderliginde bir ekip kuruyor

Sheena Shah, Kripto Araştırma Ekibi için Destek Sağlayacak

Shah şu anda 10 döviz stratejisi grubunun Avrupa lideri. Ayrıca daha önce Morgan Stanley için kripto hakkında araştırmalar yapmıştı. Bu yüzden yeni kurulan ekip için ekstra bir fayda sağlayacağı düşünülüyor. 

Ek olarak Morgan Stanley, nisan ayında varlık yönetimi müşterilerine Bitcoin’e erişim sağlayan ilk bankalardan biriydi. Aynı zamanda Morgan Stanley ile birlikte Bank of America gibi diğer büyük bankaların da kripto araştırma ekipleri bulunuyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala