bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,875.38 2.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,180.19 1.80%
bnb
BNB (BNB) $ 603.04 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 152.32 4.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53444 3.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478698 5.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154558 4.64%

MOOV Coin Nedir?

MOOV Coin Nedir

MOOV coin, Dotmoovs adı verilen ve spor dünyasına hizmetler sunan yenilikçi bir platformda kullanılan kripto paradır. Dotmoovs platformu kullanıcıların eşten eşe rekabet etmelerini sağlayacak sıra dışı bir ekosistem olarak kripto para severlerin karşısına çıkıyor. MOOV coin ekibi mevcut düzeni yeniden şekillendirerek fark yaratmak ve kullanıcılar tarafından tercih edilmek istiyor. Ekip bu amacına ulaşmak adına çeşitli çalışmalar ortaya koydu. İlgili çalışmalara örnek olarak Dotmoovs platformunda kullanılan yapay zeka (AI) teknolojisini gösterebiliriz. Bir tür AI algoritması geliştiren MOOV coin ekibi spor faaliyetleri esnasında gerçekleştirilen belirli niteliklerin puanlandırılmasına olanak verdi. Peki bu tam olarak ne anlama geliyor? Bu yenilik sayesinde basit bir akıllı telefon tarafından çekilen bir videoda yer alan spor faaliyetlerini derecelendirmek mümkün hale geliyor. Bu sayede kullanıcıların sportif faaliyetlerini ortaya koyabilecekleri ve birbirleriyle rekabet edebilecekleri bir ekosistem meydana getiriliyor. Projenin son derece orijinal ve dikkat çekici bir fikirle kripto para severlerin karşısına çıktığın söyleyebiliriz. Dotmoovs platformu spor severleri kripto para dünyasıyla buluşturucu bir etki de oluşturuyor. Spor dünyasındaki çok sayıda kullanıcı rekabet duygusunun verdiği motivasyonla kripto para dünyasıyla tanışabilir. Platformun NFT gibi özellikler barındırıyor oluşu ise dikkat çekici nitelikte. MOOV coin nedir, nasıl çalışır, nasıl alınır?

Okuduğunuz bu içerik boyunca Dotmoovs platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine sağladıklarından bahsedeceğiz. Bunun yanı sıra bu platformda kullanılan kripto para MOOV coin hakkında da birtakım ilgi çekici gerçekleri sizlerle bu yazıda paylaşacağız. Spor dünyasındaki rekabet seven kullanıcıların kripto para dünyasına entegre edilmesini sağlayan bu platform bir hayli ilginç özellikler sunuyor. Platformdan faydalanan kullanıcıların sportif faaliyetlerinden gelir elde etmeleri mümkün hale getiriliyor. MOOV coin’ler ise burada gerçekleşen süreçlerde kullanılan para birimi olarak işlev gösterecek.

MOOV nedir

MOOV Coin Ne Zaman Çıktı?

MOOV coin projesinin ilk çalışmalarına 2021 yılında başladığını biliyoruz. Ekip o tarihten bu yana sıkı bir çalışma örneği göstererek projenin önceden belirlenmiş hedeflerine ulaşmaya gayret ediyor. Platformun oldukça orijinal bir amaca hizmet ettiğini söylemek gerekiyor. Dotmoovs ekosisteminde benimsenen yöntem ise bir hayli dikkat çekici. Bu sayede spor severlerin birbirleriyle rekabet edebilecekleri bir ortam oluşturuluyor. Üstelik kripto para dünyasına da yepyeni ve sıra dışı bir ekosistem kazandırılarak renk katılıyor. Projenin geliştirici ekibiyle ilgili detaylı verilerin web sayfasında ya da tanıtıcı evrakta bulunmadığını görüyoruz. Ancak aynı web sayfasında dünyaca ünlü sporcuların isminin alenen yer aldığı da görülüyor. Luis Figo ve bir zamanlar Türk futbol topluluğunun da kalbini kazanan Ricardo Quaresma bu projenin tanıtımında yer alıyor. Platformun web sayfasında ilgili tanıtımı bulabilirsiniz. Söz konusu videoda Dotmoovs ekosisteminin tam olarak nasıl faaliyet gösterdiği de detaylarıyla teşhir edilmiş.

MOOV Coin Fiyatı Nedir?

MOOV coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıkları kullanarak erişebilirsiniz. Dotmoovs ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalar gerçekleştirmiş. Bu kapsamda güzel tasarlanmış bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evraka da burada yer veriyor. Bu tür evraklara whitepaper denildiğini biliyoruz. Whitepaper’larda projeler hakkında hem sektörel hem de teknik veriler bulunuyor. Bu sayede hem o projeye yatırım yapacak kullanıcılar hem de teknik imkanlarla ilgilenen geliştiriciler arzu ettikleri bilgilere kolayca erişebiliyor. İyi tasarlanmış bir whitepaper dosyasına sahip olan projeler topluluk tarafından güvenilir olarak değerlendiriliyor diyebiliriz. MOOV coin projesi de bu tür projelere örnek olarak gösterilebilir.

MOOV coin

MOOV coin projesinin whitepaper dosyasına göre bu kripto paralardan piyasaya azami düzeyde ne kadar arz edileceğinin bilgisine ulaşıyoruz. Buna göre MOOV coin miktarı toplamda 1 milyarı geçmeyecek. Yazının hazırlandığı anda dolaşımda bulunan MOOV coin’lerin sayısı 496 milyonu geride bırakmış. Bu da toplam arzın yaklaşık olarak %50’sine karşılık geliyor.

MOOV Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MOOV coin 0,335724 TL TL’den işlem görüyor. MOOV coin fiyatı son 24 saat içerisinde 55.65% değişim gösterdi. MOOV coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 2,093,035 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 9,824,542 dolar seviyesinde.

MOOV Coin Kaç Dolar?                           

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MOOV coin $ 0.010315 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle MOOV coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,092 dolarla kaydetti. Bununla birlikte MOOV coin yılın en düşük seviyesini ise 0,0032 dolarla belirledi.

MOOV Coin Nasıl Çalışmaktadır?

MOOV coin, Dotmoovs adı verilen bir platformda kullanılıyor. Bu platform çeşitli sportif faaliyetlerin puanlandırılması mantığıyla çalışıyor. Kullanıcılar basitçe video kaydı alarak birbirleriyle rekabet edebilecekler. Platformda NFT olanakları bulunduğu gibi dijital unsurların toplanılması da mümkün. Dotmoovs platformunda birçok spor dalının desteklendiğini söyleyebiliriz. Ekibin geliştirdiği bir yapay zeka algoritması tarafların kaydettiği videoları puanlandırıyor. Objektif ve etkili bir biçimde yapılan bu puanlandırmalar tarafların birbirleriyle rekabet etmesini sağlıyor. Buradaki tüm işlemler MOOV coin’ler aracılığıyla gerçekleştiriliyor.

MOOV

MOOV Coin Nasıl Satın Alınır?

MOOV coin satın almak isteyen kişiler kripto para borsalarından faydalanabilir. Bu kripto paraya olanak veren borsalar arasında Gate.io, Uniswap, MEXC, Pancakeswap ya da Hoo gibi isimler yer alıyor. Kullanıcılar bu platformlardan herhangi birisi yardımıyla MOOV coin satın alabilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala