bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,220.94 0.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,277.52 0.72%
bnb
BNB (BNB) $ 601.18 0.54%
solana
Solana (SOL) $ 138.28 2.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512068 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460722 1.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147091 0.86%

Moody’s tokenize bir fona derecelendirme verdi

moodys analistlerinden yeni kripto yorumu

Moody’s, Standard Chartered’ın SC Ventures’ın tokenizasyon platformu Libeara’yı kullanan ilk fonu derecelendirdi. Tokenize edilmiş bir Singapur doları devlet tahvili fonu olan SGD Delta Fonu, AA notu aldı. Buna karşın dayanak varlıkların kredi kalitesi AAA olarak dikkat çekti.

Uluslararası derecelendirme kuruluşu, fonun portföyünün kredi kalitesinin AAA notu ile uyumlu olmasını beklediğini söyledi. Bununla birlikte, not kırulmasının fona “fon yöneticisinin benzer stratejilere sahip birim tröstleri yönetme konusundaki sicil eksikliğini yansıttığı” belirtildi.

SGD Delta Fonu, Libeara tokenizasyon platformunu kullanan ilk fon yöneticisi olan Singapurlu FundBridge Capital tarafından ihraç ediliyor. FundBridge Capital, tokenize fon birimlerini Ethereum ve Stellar blokzincirleri üzerinde ihraç edecek.

Moody’s raporunda ayrıca halka açık bir blokzincirinde tokenizasyonun “şeffaflığı artıracağı ve yatırımcıların tokenize edilmiş birimleri kendi aralarında takas etmelerini sağlayacağı” eklendi.

Tokenizasyona ilgi artıyor

SC Ventures, Kasım ayında Libeara tokenizasyon platformunu başlattı. Libeara daha sonra akredite yatırımcılar için tokenize edilmiş Singapur doları devlet tahvili fonunun oluşturulmasına yardımcı olmak üzere FundBridge Capital ile ortaklık kurdu.

Standard Chartered Bank’ın yatırım ve inovasyon kolu tarafından kurulan yeni tokenizasyon platformu daha önce Singapur Para Otoritesi’nin Küresel Perakende CBDC Yarışması’nda finalist olarak kavram kanıtlama projeleri gerçekleştirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala