bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,364.24 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.13 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 561.21 2.16%
solana
Solana (SOL) $ 145.21 3.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506408 0.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471719 4.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153622 2.13%

Missouri Başkanı Bitcoin Madenciliği Yapacak

missouri kasabasi baskani bitcoin madenciligi yapacak

Missouri Cool Valley Belediye Başkanı Jayson Stewart, Bitcoin madenciliği yapacağını duyurdu. Belediye başkanı daha öncesinde, merkeziyetsiz kripto para teknolojilerinin desteklenmesi gerektiğine yönelik de konuşmuştu. Stewart, “Kripto para ekosistemi, geleneksel ödeme sistemlerinin yarattığı sorunları büyük ölçüde ortadan kaldırabilir. Bitcoin’in istediğimiz geleceğe ulaşmak için iyimser bir fırsat olduğunu düşünüyorum.” cümleleriyle fikrini belirtti.

missouri kasabasi baskani bitcoin madenciligi yapacak 1

Missouri Belediye Başkanının Bitcoin Madencilik Planı

Missouri Cool Valley Belediye Başkanı Jayson Stewart Bitcoin madenciliği ve kripto para üstüne planları olduğunu duyurdu. Belediye başkanı, yaptığı madenciliğin sonucu olarak kazandığı varlığı halka kripto para olarak hediye edeceğini de açıkladı. Stewart, ilk etapta kasabadaki her haneye 500 dolar değerinde kripto para vereceğini açıklamıştı. Stewart’ın bu planı ülke çapı gelen desteklerle oluşan fon sayesinde gelişti. Bu fon sayesinde kasaba sakinlerine 1000 dolarlık airdop yapma imkanı doğdu.

Missouri Cool Valley sakinlerinin bir kısmı Bitcoin madenciliği planına iyimser yaklaşırken, bir kısmı tepki gösterdi. Tepki gösteren kesim, kasabanın “yeşil” kalmasını tercih ettiklerini söyledi. Halk öneri olarak, hidroelektrik maden istasyonunu işletmek için kasabanın en yakın su rezervuarının kullanılmasını teklif etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala